4 Mai 2015 , 12:22 in Yuppy
Credeai ca meniul unui restaurant este doar o lista a preparatelor existente? Nimic de acolo nu este pus la intamplare, ci este gandit si proiectat atent pentru a face clientii sa comande mai mult si mai scump. Publicatia mentalfloss.com a realizat o lista cu trucurile psihologice folosite de restaurante pentru a-ti influenta comanda.



Te-ar putea interesa si:

Iti plac articolele noastre?
Intra si tu in comunitatea noastra!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Twitter

Aboneaza-te la 9AM sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cum ne pacalesc meniurile restaurantelor: 8 trucuri psihologice care te fac sa comanzi mai mult.


Ultima ora din Yuppy pe 9AM