Yuppy 31 Iulie 2018 18:49
Podul The Golden Bridge din Da Nag, Vietnam, a luat prin surprindere localnicii din zona si turistii. Acesta este sustinut de doua maini uriase care par sculptate din piatra si are o arhitectura spectaculoasa.

Cu un design uimitor si elegant, podul de Aur, asa cum ar fi tradus, reprezinta cea mai recenta inaugurare din Vietnam si surprinde prin cele doua maini uriase care il sustin, noteaza Bored Panda.

Situat la inaltimea de 1400 de metri deasupra nivelului marii, acesta se intinde pe o lungime de 150 de metri a lantului de munti Annamita, deci traverseaza Laos, Cambodgia si Vietnam.

Podul ofera peisaje spectaculoase, constructia acestuia durand un an de zile, dupa o investitie de doua miliarde de dolari.

Desi mainile par a fi facute din piatra, compania de arhitectura care le-a proiectat a declarat ca sunt scheletul lor a fost acoperit cu plase de otel si ca finisarea s-a facut cu fibra de sticla.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.