De aproape 15 ani, Alex Voyer si Alex Roubaud, doi prieteni pasionati de freediving si fotografie, exploreaza si documenteaza frumusetea oceanelor.

Cei doi prieteni fac scufundari in timpul liber si fug din Paris pentru a surprinde balene, delfini, rechini si alte creaturi acvatice in mediul lor natural.

Fotografiile realizate de cei doi sunt spectaculoase si te fac sa intelegi cat de mic este omul in raport cu natura. De asemenea, cei doi doresc sa sublinieze faptul ca viata marina trebuie abordata cu atentie si delicatete.

Cei doi spun ca animalele sunt deseori deranjate in propriul habitat de turisti care isi imagineaza ca aceste creaturi doresc sa le devina prietene. In cei 15 ani de experienta, duoul a invatat cum sa abordeze creaturile acvative astfel incat sa nu sfarame echilibrul natural.

Prière de ne pas déranger pendant la sieste !!!! http://www.fisheyes.fr/piwigo/index.php?/category/18(c) www.fisheyes.fr

Posted by Fisheye on Monday, May 11, 2015

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.