Despre Bora Bora se spune ca ar fi Paradisul pe Pamant. Ibiza este locul in care trebuie sa ajungi daca vrei sa petreci ca la carte. Insula Zakynthos este renumita pentru legendele si frumusetea naturala. Toate sunt destinatii care merita vazute odata in viata. Pana strangem bani de biletul de avion, iti propun sa mergem impreuna in Bora Bora intr-o calatorie imaginara.

Bora Bora

Foto: plaja Shutterstock.com

Bora Bora se afla in largul oceanului Pacific, in Polinezia franceza, nu foarte departe de insula Tahiti. Insula este formata intr-o laguna a unei bariere de corali, ceea ce o fereste de valurile puternice ale oceanului.

V-am mentionat cumva peisajul spectaculos? Apele turcoaz, nisipul extra fin si relieful vulcani fac Bora Bora sa para o insula desprinsa din Paradis. Ah, inca un lucru; in limba localnicilor, Bora Bora inseamna „noul nascut”.

Maldive

Foto: apus sursa Shutterstock.com

26 de atoli in mijlocul oceanului Indian – asa ar descrie un profesor de geografie insulele Maldive. Un adevarat rai pe Pamant ar spune orice persoana care a ajuns acolo. Plaje cu nisip alb si fin, recifuri de corali, apa de un albastru clar vor satisface pana si cel mai pretentios calator.

In Maldive exista doar 73 de statiuni de vacanta. Peste o mie din numeroasele insule ale arhipelagului sunt nelocuite, semn ca in Maldive se pune accent pe calitate, nu pe cantitate.

Ibiza

Foto: plaja sursa Shutterstock.com

Mecca petrecaretilor si a muzicii electronice, Ibiza este o destinatie in care orice tanar sau orice persoana cu sufletul tanar ar trebui sa ajunga macar odata. Pe langa plajele intinse si apa de cristal – ingredientele perfecte pentru iubitorii sporturilor de apa – Ibiza are cea mai activa si nebuna viata de noapte.

Cum suna o vacanta pe care v-o petreceti facand sport ziua si petrecand noaptea?

Tenerife

Foto: plaja sursa Shutterstock.com

Ay, ay, ay, ay, Tenerife! Tenerfie este locul in care marea si muntele si-au dat mana si au creat una din cele mai frumoase insule de pe Pamant.

Tenerife se afla in oceanul Atlantic si face parte din Insulele Canare. Este cea mai mare insula din arhipelag, cu o lungime de 80 de km si o latime de 50 de km.

Citeste si:
Cele mai bune destinații pentru luna de miere în 2023
Cele mai bune destinații...

Zakynthos

Foto: panorama insula sursa Shutterstock.com

Vremea frumoasa, plajele pitoresti si peisaje desprinse parca dintr-un basm, fac din insula greceasca Zakynthos o destinatie turistica extrem de populara. Una din cele mai cunoscute plaje este Navagio unde, printre ape si stanci se afla epava unui vas de origine scotiana esuata in apele Marii Ionice in anul 1983.

Zakynthos este un loc grozav si pentru cautatorii de adrenalina – pe crestele stancilor acestia pot practica base jump.

Thailanda

Foto: elefant sursa Shutterstock.com

O destinatie superba pentru cautatorii de frumos, Thailanda incanta si descanta sufeletele care ii trec granitele. Thailanda ne incanta cu aerul sau exotic, cu apele sale de turcoaz, cu elefantii care ne asteapta sa ii calarim prin metropolele colorate.

Insulele Seychelles

Foto: plaja tropicala sursa Shutterstock.com

Citeste si:
Theo Rose a dat de probleme în vacanța din Thailanda: „Nu vă...
Theo Rose a dat de probleme...

Insulele Seychelles sunt un colt de rai in mijlocul Oceanului Indian. Format din 115 insule, toate cunoscute pentru peisajele care iti taie rasuflarea, arhipelagul Seychelles este un loc in care ar trebui sa faci tot posibilul sa ajungi.

Foto main: vacanta exotica sursa Shutterstock.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.