Sunt foate aglomerate, excesiv promovate si, desigur, foarte scumpe. Insa ne dorim sa ajungem in aceste locuri, cu milioanele. Si oricat de neplacuta ar fi experienta traita in aceste destinatii, tot ni se par nemaipomenite. WALL-STREET.RO iti prezinta sapte astfel de destinatii capcana, care merita totusi vizitate, scrie CNN.

Metroul londonez, UK

Conservele de sardine s-ar bucura la vederea conditiile in care calatoresc oamenii in vestitul metrou londonez. Mai ales cand vine vorba de sezonul turistic, o simpla calatorie se poate tranforma intr-o experienta oribila.

Exista o multime de trucuri prin care turistii pot scapa de inghesuiala, inclusiv mersul pe jos, insa in ciuda aglomeratiei metroul londonez merita vazut.

Taj Mahal, Agra, India

Taj Mahal este unul dintre cele mai populare locuri ale Indiei, atragand anual trei milioane de vizitatori. Pont de vacanta: la rasarit sau apus vin mai putini oameni sa viziteze acest loc, iar in aceste momente cladirea apare cel mai bine in fotografii.

Acropole, Atena, Grecia

Urcarea pana la Acropole poate fi obositoare, mai ales cand afara este cald, insa odata ajuns in varf fiecare turist poate admira locul care atrage un milion de vizitatori in fiecare an.

Amplasat in centrul Atenei, la 150 metri inaltime, Acropole este un simbol al culturii rafinate ateniene.

Citeste continuarea pe Wall-Street.ro

Foto main: David Bostock / Shutterstock.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.