Sexul vinde, nu mai este o noutate pentru mine. Este, de fapt, unul din cele mai folosite patternuri creative in publicitate. In GALERIA FOTO veti gasi 20 de reclame care nu sunt doar sexy, ci si super creative.

Cu ani in urma, sexul era un subiect tabu. Din fericire, vremurile s-au schimbat, iar publicitarii, din momentul in care si-au dat seama ca sexul vinde, au inceput sa foloseasca tot mai des dimensiunea erotica.

Exista, bineinteles, si reversul medaliei. Convinsi ca sexul este una din cele mai puternice unelte folosite in marketing si ca le poate vinde produsul, publicitarii au uzat aceasta nisa, pierzand din vedere faptul ca dimensiunea erotica nu poate fi folosita orisicum. Asa au aparut reclamele cliseu, fara haz, vulgare sau chiar ofensatoare.

Asta nu inseamna ca nu exista si exemple in care sexul si creativitatea si-au dat mana si au dat nastere unor reclame istete. Noi am adunat 20 de reclame care nu sunt doar sexy, ci si super creative. Asadar, sa ne desfatam cu aceste 20 de reclame sexy si creative

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.