Pe ce loc credeti ca se afla Bucuresti?

TomTom, o companie specializata in sisteme de navigatie a realizat topul celor mai aglomerate orase din Europa. Potrivit companiei, Varsovia, capitala Poloniei, ocupa primul loc in clasamentul celor mai aglomerate tari. Datele cercetarii arata ca o calatorie in Varsovia dureaza, in medie, cu 42% mai mult decat in restul tarilor analizate atunci cand traficul se desfasoara in conditii normale si cu 89% mai mult dimineata, cand traficul rutier atinge valorile maxime.

Rezultatele cercetarii au fost obtinute in urma analizei a 5.000 de miliarde de date statistice din 31 de orase din Europa. La acestea, a fost adaugata diferenta dintre timpul efectiv parcurs de acasa pana la munca si cel teoretic.

In topul celor mai aglomerate orase din Europa se numara si Roma, Londra, Hamburg, Dublin sau Paris. De cealata parte, in topul celor mai putin aglomerate orase se afla Berna, Amsterdam, Valencia, Madrid sau Copenhaga. In mod surpinzator, Bucuresti nu se afla in nici unul din aceste topuri.


  1. Varsovia

  2. Marsilia

  3. Roma

  4. Bruxelles

  5. Paris

  6. Dublin

  7. Bradford - Leeds.

  8. Londra

  9. Stockholm

  10. Hamburg

Citeste mai multe AICI

Foto interior: Wikipedia.org


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.