Topul acesta e destul de cretin. Sunt multe alte fete care merita sa intre dar am ales doar un top de 10 locuri si l-am realizat tinand cont si de spectaculozitate.

Multi dintre voi nu-si imagineaza proportiile proxenetismului in televiziune! Multi nici n-ar crede ca, de exemplu, majoritatea asistentelor din diferite emisiuni (devenite celebritati!!!) sunt, de fapt, prostituate de lux ce se folosesc de aparitiile tv si de presa tabloida ca sa-si creasca pretul pe noapte. Unele nu se opresc aici. De ochii lumi se si cupleaza cu cate cineva, uneori extrem de important (…), pentru a creste pretul si mai mult. N-are rost sa vorbesc mai mult. Lucrurile vor iesi candva la iveala. Pai ba, frate! Au existat si exista trupe de muzica create special pentru a mari tariful fetelor.

In acest context, m-am gandit: “Pot face un top 10 al fetelor cuminti?” In fine… E perceptia mea! Din afara! Poate ca unele nu sunt deloc cuminti! Dar e vorba de o simpla parere. Astept si parerile voastre.

Aaa! Apropo! Am ales dintre fetele aflate la o anumita varsta, cu sex-appeal si care pot intra in anumite categorii si targeturi pentru baietii de bani gata. Asa ca nu incepeti cu faze gen: “De ce nu Andreea Esca?”

1. GIULIA EX-CANDY. De cate ori am vazut-o, era cu Vlad Huidu, fratele lui Serban, cu care e de ani de zile. Nu stiu daca mai sunt si acum impreuna dar mereu mi-a lasat impresia unei fete la locul ei.

2. ANDA ADAM. O relatie stabila si, din cate stiu, genul de fata pe care o iei de nevasta.

3. JOJO. O cunosc. Garantez! Bine… Jojo e in extrema chiar! Ea viseaza printul pe cal alb! Abia de 2-3 ani nu se mai joaca cu papusile.

4. LUIZA BOGDAN. Chiar daca prezentatoarele de la sport nu se bucura de o faima prea buna, multi considerand chiar ca stirile sportive sunt spatii de agatat pentru fotbalisti, Luiza e foarte cu capul pe umeri. Si asta nu pentru ca e verisoara mea!

Citeste si:
Mihai Bendeac va împlini 40 de ani. Actorul își dorește să intre în...
Mihai Bendeac va împlini 40...

5. MIRELA ZETA. Pentru ea bag mana-n foc. Mirela ar trebui sa fie expusa ca model si sa plateasca toate tarfele astea bilet ca sa vada cum arata o femeie independenta.

6. CLAUDIA CREAM. Nu stiu mare lucru dar mereu mi-a lasat o impresie ok.

7. CLEOPATRA STRATAN…

8. OANA ZAVORANU. Cred ca e genul de femeie care nu si-ar insela niciodata barbatul. Nu neaparat din convingere, cat din orgoliu. Si cred ca este si genul de femeie care, oricat de nebuna si dementa ar fi (SI E!!!), nu face compromisuri sexuale. De alta natura nu stiu.

9. ALINA PLUGARU. N-are importanta de unde stiu. O sa vi se para socant. Plugaru e nevasta perfecta. Si e de o fidelitate si o disponibilitate sentimentala uluitoare. In viata publica si-a creat intr-adevar o imagine…nici nu vreau sa comentez. De-aia aveti tot dreptul sa ma contraziceti daca vrei. Dar diferentele intre imagine si ceea ce este ea in viata de toate zilele sunt efectiv socante. Multe dintre mimozele care apar zi de zi la tv ba asistente, ba multe din ele prezentatoare, ba iubite/neveste de miliardari sunt curve cu carte de munca, Plugaru e curva absoluta pe tv si cu totul altceva in intimitatea ei. Pacat ca a facut niste alegeri foarte nasoale in viata si nu s-a ambitionat sa invete, sa se cultive si sa se intoarca la studii.

Citeste si:
Despărțire șocantă în showbizul românesc. Andreea Antonescu și...
Despărțire șocantă în...

10. DORU IUGA… :))

IMPORTAT: Topul acesta e destul de cretin. Sunt multe alte fete care merita sa intre dar am ales doar un top de 10 locuri si l-am realizat tinand cont si de spectaculozitate.

Si-acum sariti!

Un top realizat de: Mihai Bendeac


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.