Dupa o zi infernala la serviciu, abia astepti sa ajungi acasa sa te trantesti pe pat sau sa te tolanesti pe fotoliu, in fata televizorului?

Dupa o zi infernala la serviciu, abia astepti sa ajungi acasa sa te trantesti pe pat sau sa te tolanesti pe fotoliu, in fata televizorului. Uiti de fast-food si te pregatesti de cina preparata acasa, bei tacticos ceaiul fierbinte de pe masuta din sufragerie si eventual te asezi la calculator pentru a-ti verifica pentru ultima oara in ziua respectiva adresa de e-mail. In fiecare zi ai cam acelasi program si ti se pare uneori ca duci o viata banala. Rutina te plictiseste, asa cum te plictisesc pana si obiectele din jur. Ce-ar fi sa iti schimbi mai intai mobilierul? Si nu oricum, ci inlocuindu-l cu piese cat se poate de originale ca design:

1. Pentru primul loc am ales doua modele neobisnuite de paturi. Primul poate reprezenta invitatia ideala pentru un somn chinuit, dar si pentru a incinge o partida de sex... riscanta. Patul respecta forma corpului uman, in pozitia foetus. Acesta are avantajul ca ocupa mai putin spatiu, dar si dezavantajul de a nu-ti oferi suficient sprijin pentru a te intoarce de pe-o parte pa alta lejer. Tot in aceasta categorie este inclus si patul in forma de masina de curse, mult mai spatios si relaxant. Pentru pasionatii de autoturism, este "cuibul" ideal. De data aceasta vei avea parte de confort si de o cursa pe cinste in lumea viselor.

2. Locul al doilea este ocupat de cele mai ciudate fotolii si scaune. S-a inventat “scaunul din carne”, imbracat in materiale care imita oasele si muschii de vita. Alta ciudatenie este “Sheep Chair”, invelit in lana si impodobit cu trei capete de oaie. Aceste doua exemplare nu sunt insa recomandate iubitorilor de animale! Excentricilor le este recomandat si scaunul cu picioare de dama sau cel din manusi de box.

3. Chiar si pentru sertare designerii au inventat forme ciudate. De exemplu, sertarul despicat in mai multe bucati care par aruncate in aer. Acestea sunt de fapt prinse pe pereti. Un alt trend pentru mobilier este “Erotic Furniture”, adica obiecte cu forme feminine, senzuale, cum ar fi sertarul cu picioare de dama.

4. Tot din gama Erotic Furniture este si masa cu sase picioare de dama. In cazul in care nu esti insa adeptul acestui trend, iti recomandam masa sprijinita pe un luptator de Sumo sau masa cu... nevoi fiziologice.

Citeste si:
5 idei de amenajare pentru o locuință cât mai funcțională
5 idei de amenajare pentru o...

5. Pentru a completa lista obiectelor de mobilier bizare nu puteam omite canapeaua din sufragerie. Ce-zi zice daca ai imprumuta locuintei tale putin din specificul Romei Antice? Pentru asta iti recomandam o canapea care imita forma Coloseum-ului.

Autor: Alex Todoran


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.