Imaginile care provoaca repulsie starnesc totodata si curiozitatea, devenind chiar molipsitoare. Iata care sunt cele mai dezgustatoare clipuri de pe internet.

Imaginile care provoaca repulsie starnesc totodata si curiozitatea, devenind uneori molipsitoare. Strict din punct de vedere al impactului si al socului vizual provocat, scenele dezgustatoare se aseamana cu cele erotice, reusind sa creeze dependenta, dar la cu totul alt nivel.

Asa cum internetul este plin de pornografie, cifrele explodeaza si atunci cand vine vorba de clipuri care ne repugna. Noi am ales cateva dintre ele, pe care nu le recomandam oamenilor care nu se considera prea rezistenti la imagini care sfideaza legile "normalitatii".

Cei care au trecut de varsta pubertatii si nu au avut probleme cu acneea, se vor simti cu adevarat frumosi dupa ce vor vedea acest clip. Pe de alta parte, cei care cred ca acneea lor este cea mai urata si chinuitoare, ar trebui sa se gandeasca mai bine...

De cand nu ti-ai mai dus cainele la veterinar? Daca amani acest lucru la nesfarsit, s-ar putea sa descoperi intr-o zi ca patrupedul tau este asemenea unui "ou cu surprize"...

Micul dejun intr-o dimineata perfecta!

Daca nu ai avut parte de fracturi pana acum, ar trebui sa ai grija. Dor al naibii de rau!

Iata de ce partenera ta NU ar trebui sa considere ca daca isi rupe din cand in cand o unghie din neatentie, trece printr-o tragedie:

Unele creaturi isi schimba pielea, dar asta nu inseamna ca renunta propriu-zis la ea.

O basica mica, mica...

Curaj fara limite, adrenalina direct in sange!

Incercati sa ignorati produsele de fast-food care au alcatuit decorul acestei scene dezgustatoare...

Despre tupeul de doctor:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.