Exista ceva mai bun decat o blonda sculptata pe alocuri de mainile unui chirurg priceput? O blonda complet naturala, fireste. Asa cum este Shannon Richards.

Blonda Shannon: Complet naturala!

Exista ceva mai bun decat o blonda sculptata pe alocuri de mainile unui chirurg priceput? O blonda complet naturala, fireste. Asa cum este Shannon Richards, texanca focoasa care are forme generoase direct de la mama naturala, fara alte interventii de marire si/sau micsorare. Shannon are numai 22 de ani, iar de un an si jumatate activeaza in modeling, precum si intr-un magazin de jocuri video.

Blonda se pricepe de minune la Halo 3 si World of Warcraft, jocurile la care apeleaza din cand in cand, atunci cand timpul i-o permite. Daca esti un gamer inrait, brunet, bronzat, cu muschi zdraveni pe tine, inalt si sportiv, atunci ai toate sansele sa ajungi in gratiile lui Shannon baby girl. Dar pana sa ajungi la etapa aceea, merita sa te multumesti pentru inceput cu o serie de poze... Daca vrei sa citesti si un interviu cuprinzator cu Shannon, o poti face aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.