Brunete, roscate sau blonde, chiar nu mai conteaza acum. Astazi aveti ocazia sa urmariti cateva posterioare care par sa ignore orice lege a naturii..

10 funduri excelente...

Pentru orice barbat, expresia a fi tratat cu fundul poate fi acceptata imediat, in sensul propriu, cand avem de-a face cu fete atragatoare asa cum sunt cele zece care isi vor etala posterioarele din cale-afara de sexy...Brunete, roscate sau blonde, chiar nu mai conteaza acum. Astazi aveti ocazia sa urmariti cateva posterioare care par sa ignore orice lege a naturii..

Nikki Torino, Abree Anna, Danielle Harrington, Emie Glamour, Noel Joy, Natalia Ramirez, Reby Sky, Richaele, Alona Summers si Cristina Ortiz va arata cum ar trebui sa arate niste curbe.. O favorita in acest caz? Nicidecum... Trebuie sa va multumiti cu toate. Si, daca vreti sa va reimprospatati memoria cu interviuri, o puteti face aici: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 si 10.

Va lasam sa admirati ceea ce trebuie in pozele din galeria foto!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.