Acum, e timpul pentru cateva poze, in galeria foto..

Nikki si Mikki: Doua fete hot

Stiti de unde este Nikki Torino? Din Torino? Nici vorba..Voluptoasa fata in varsta de numai 21 de ani s-a nascut in Boston, dar inca se mandreste cu originile ei de pe batranul continent. Punctele forte ale lui Nikki sunt memoria incredibila si capacitatea de a bate mar orice barbat, in orice joc video. Multi au fost cei care nu au crezut-o si au cam plecat cu coada intre picioare..Cariera de modeling a inceput pe la 17 ani, iar pasiunea ei pentru tatuaje a facut-o sa reprezinte cu succes ai multe saloane celebre din SUA.

De cealalta parte, Mikki Padilla este o fire mai complexa. Joaca baschet, baseball, tenis si golf de la 5 ani, scrie scenarii, realizeaza reclame si chiar este pe cale sa termine o carte. Lumea ii admira cel mai mult ochii, dar nici fundul nu e lasat in pace. A inceput modelingul de la 18 ani, aparand de atunci in reclame prin reviste, pe site-uri sau pe strazile aglomerate ale marilor orase. Daca sunteti interesati sa citit si interviuri cu cele doua fete, o puteti face aici: Mikki, Nikki.

Acum, e timpul pentru cateva poze, in galeria foto..


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.