Se spune ca nu trebuie sa te pui niciodata cu o blonda. Pentru a face un test extrem, noi iti aratam sapte!

7 blonde dintr-o lovitura!

Se spune ca nu trebuie sa te pui niciodata cu o blonda. Pentru a face un test extrem, noi iti aratam sapte! Acum sa te vedem cum reactionezi cand le descoperi putin cate putin pe Amanda Stone, Brandi Michelle, Kate Larson, Niki Ghazian, Jeska Vardinski, Rali Ivanova si, in sfarsit, Sarah McDowd..

Amanda Stone nu are inima de piatra asa cum ne-am fi asteptat, Brandi si-a asortat palaria cu lenjeria, Kate are dotari minunate numai de la mama natura, Niki se mandreste cu picioarele ei ferme, Jeska isi afiseaza fara jena tatuajele, Rali se mandreste ca s-a nascut in Bulgaria iar Sarah hmmm..trebuie doar sa te uiti putin la ea si te convingi imediat de calitatile ei corporale. Va invitam sa le vizualizati pe toate blondinele in galeria foto si sa ne spuneti la sfarsit care este cea mai cea..Daca va intereseaza extra informatii, puteti citi interviuri cu fiecare aici 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.