Spune ca ii plac masculii care stiu sa se distreze, care sunt stapani pe ei, deschisi la minte, inteligenti, intelegatori, sinceri si de ce nu, aratosi. Parca si aici ne regasim cu totii, nu-i asa?

Bobbi Billard: O frantuzoaica apetisanta


Bobbi are o origine franceza insa momentan locuieste in California, acolo unde si-a cumparat cu fonduri proprii o locuinta, la doar 19 ani. Blondina s-a nascut cu modelingul in sange si a inceput sa poze de la varsta de 12 ani, insa contractele cu adevarat serioase au venit putin mai tarziu.

Pe langa aparitiile in tot felul de reviste dedicate barbatilor, Bobbi este si actrita. A jucat in numeroase reclame si, mai nou, intr-un film de parodie horror intitulat Ice Scream: The Remix, unde a avut un rol principal. Cand ii ramane putin timp liber, focoasa blonda prefera sa stea la computer, raspunzand intrebarilor puse de catre fani. Pe Myspace are 1,2 milioane de prieteni si primeste zilnic, intre 2 si 3 mii de noi cereri de prietenie. Va imaginati ca nu e o treaba deloc usoara sa interactionezi cu atatia oameni, in special barbati..

A propos de barbati, Bobbi este momentan singura si locuieste impreuna cu cea mai buna prietena, Ika. Spune ca ii plac masculii care stiu sa se distreze, care sunt stapani pe ei, deschisi la minte, inteligenti, intelegatori, sinceri si de ce nu, aratosi. Parca si aici ne regasim cu totii, nu-i asa? Un interview complet gasiti aici. (engleza)

Admirati-o pe Bobbi Ballard in galeria foto!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.