Tara are numai 19 ani si s-a apucat deja sa suceasca mintile americanilor.

Tara Babcock: Blonda care iti suceste mintile

Tara are numai 19 ani si s-a apucat deja sa suceasca mintile americanilor. Cariera de modeling si-a inceput-o numai de un an iar viitorul pare destul de promitator pentru blondina cu ochi albastri.

Internetul a fost cucerit in mare parte iar IGN si G4TV i-au luat interviuri pentru ca au aflat ca Tara iubeste jocurile video (este innebunita dupa WoW). Au mai ramas printurile destinate barbatilor, pe care blonda le va ataca in scurt timp. Spune ca nu se multumeste sa fie una dintre cele mai bune, ci chiar cea mai buna! Lucreaza momentan la consolidarea brandului Tara Babcock, urmand sa-si lanseze cat de curand propriul site unde fanii vor putea sa o admire si sa comunice cu ea.

Tara marturiseste ca pentru ea, barbatul perfect trebuie sa fie un pachet de muschi, cu o fata masculina, brunet, cu ochi negri si o piele cat mai bronzata. Gata, iesim cu totii la soare..Mai mult, barbatul trebuie sa o faca sa se simta ca o mica printesa, sa nu fie deloc gelos si sa stie sa-i faca pe toti ceilalti sa cunoasca faptul ca ea ii apartine in intregime. Cum ii da pe spate Tara pe apartinatorii sexului masculin? Fie cu dotarile ei pe alocuri imbunatatite artificial, fie cu ochii ei mari si albastri, fie cu zambetul ei larg..Un interviu complet cu blondina gasiti aici. (engleza)

Va lasam in compania Tarei Babcock, in galeria foto!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.