Spune ca de departe, cea mai buna dotare a ei este fundul..O cheama Irene Suarez si vrea sa cucereasca lumea. Dar pana atunci, vrea mai intai sa te cucereasca pe tine..

Este nascuta in Madrid, acolo unde fetele frumoase iti zambesc la tot pasul. Are 1,74 cm inaltime, 57 kilograme greutate si dimensiuni de 92-62-90. Spune ca de departe, cea mai buna dotare a ei este fundul..O cheama Irene Suarez si vrea sa cucereasca lumea. Dar pana atunci, vrea mai intai sa te cucereasca pe tine..

Irene indrageste sa se intalneasca cu prietenii sau cu..suspans..calul ei. Se pricepe de minune la calarie si nu exista saptamana in care sa nu porneasca pe drumuri stiute numai de ea, prin frumoasa Spanie. Cand era mica, visa sa se faca politista si sa prinda raufacatorii ajutata de animalul la care tine atat de mult. Acum viseaza sa lucreze ca prezentatoare, intr-o televiziune. Tinand cont ca aparitiile in reviste foarte cunoscute sunt frecvente in ultima vreme, credem ca Irene are toate sansele sa-si vada visul cu ochii..

Un barbat trebuie sa fie de incredere, transparent tot timpul si sa poata sa faca oricand o fata sa rada. Nu accepta barbatii care vor doar aventuri, sau care stabilesc locul de intalnire chiar..casa lor. Nu este de acord nici cu sexul de la prima intalnire, nici chiar cu sarutul..Irene stie ce vrea: un mascul adevarat, asa ca Vin Diesel, care sa fie stapan pe sine, aratos, echilibrat, sarmant. (Gasiti un interviu in limba engleza aici)

Cat despre corpul ei, recunoaste ca fundul este piesa de rezistenta si ca sanii au reprezentat un complex pentru ea, insa pe care l-a rezolvat printr-o interventie chirurgicala de implantare a unor silicoane. Meseria ei inceputa acum trei ani a impins-o sa faca acest gest. Acum este pe deplin multumita de corpul ei si nu-i este rusine deloc sa pozeze goala sau in lenjerii foarte sexy. Noi spunem ca Irene poate sa fie sexy oricum si pozele sunt cea mai buna dovada. Nu trebuie sa le ratati daca vreti sa vedeti o fata din cale-afara de atragatoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.