Un studiu stiintific a demonstrat (inca odata) ca femeilor le place sexul la fel de mult ca barbatilor.

Breaking news: Femeilor le place sexul. Mai mult decat atat, acestea considera ideea abstinentei inaintea casatoriei invechita si cer sa fie satisfacute.

In incercarea de a intelege sexualitatea femeilor, oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca cel mai bine ar fi sa le intrebe pe femei ce isi doresc. Intr-un studiu realizat de Kindara, a fost aratat ca femeilor le place sexul la fel de mult cat si barbatilor, daca nu mai mult.

Pentru studiu au fost intervievate 500 de femei cu scopul de a demasca cele mai comune stereotipuri despre sexualitatea femeilor. Intrebarile adresate s-au referit pe preferinte sexuale, importanta intimitatii, satisfactie si asa mai departe.

Rezultatele studiului au aratat ca, intr-adevar, conexiunea emotionala este importanta pentru femeie. Majoritatea femeilor chestionate au spus ca le-ar placea sa aiba parte de mai mult sex – 75% dintre ele au spus ca ar dori relatii intime de 3 ori pe saptamana, in timp ce 13% au spus ca ar dori de patru ori pe saptamana.

Chiar daca ideea ca femeilor le place sexul la fel de mult pe cat barbatilor a inceput sa devina mai raspandita. Cu toate acestea, stereotipul potrivit caruia femeile nu sunt interesate de sex este in continuare dominant.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.