Un proverb vechi din latina spune ca ‘Homo doctus in se semper divitias hab’. Asta inseamna ca ‘Omul invatat poarta totdeauna averea cu sine’.

Cat valoreaza virginitatea unei femei?

Un proverb vechi din latina spune ca ‘Homo doctus in se semper divitias hab’. Asta inseamna ca ‘Omul invatat poarta totdeauna averea cu sine’.

Lasand la o parte semnificatia pura si imateriala a proverbului, multi s-au departat cu o palma de pamant si si-au aplicat etichete fandosite pe numeroasele parti ale corpului. Etichetele acestea sunt vopsite cu litere de aur si afiseaza sume astronomice, sume ce urmeaza a fi folosite in cele mai diverse si prostesti scopuri. Asa ajungi sa descoperi fete cu etichete lipite pe vagin, suficient de mari cat sa incapa peste sase zerouri si semnul obligatoriu $, € sau £. Le observi prin multitudinea de surse media si ramai asa, gura-casca, fara sa stii daca mai e necesar sa zici ceva, sa gandesti sau chiar sa respiri.

Internetul se pliaza perfect pe vorba ‘Mare ti-e gradina, Doamne!’. Aici am descoperit licitatii online deschise de dudui simpatice de prin toate colturile lumii, care si-au scos la vanzare, pe bani grei, virginitatea. O fata din India, virgina pe la 21 de ani, primise o oferta de aproximativ 1.5 milioane de dolari, fireste, de la un american instarit care nu avea ce face cu banii. O alta britanica frumusica foc a recurs de curand la acelasi truc, punandu-si himenul la vanzare si obtinand, atentie, peste 2 milioane de lire sterline. Din moment ce fata avea 23 de ani, tragem concluzia ca pretul creste odata cu inaintarea in varsta a virginei. Treaba e direct proportionala. Mergand pe aceasta logica simpla, putem spune ca Femeia virgina la 105 ani ar trebui sa primeasca averea intreaga a unui seic nebun din Dubai, care nu are nici rude si nici nevoie de testament. Sau nu merg lucrurile chiar asa?

Citeste si:
Cadouri deosebite pe care le poți oferi femeilor din viața ta
Cadouri deosebite pe care le...

Din moment ce o fata, indiferent de conditia ei sociala, isi scoate puritatea si intimitatea absoluta la vanzare, catre un om cu bani care poate fi cel mai scarbos cu putinta, nu e cazul sa numim acest comert drept o prostitutie la cel mai inalt nivel? Lumea toata e atinsa de nebunie si nu mai intelegem nimic. Sa-ti pierzi virginitatea inseamna sa te daruiesti unui barbat care te iubeste, care merita, care are grija de tine neconditionat, te respecta si ar fi in stare de orice pentru tine. Parca banii nici nu aduceau fericirea..Vorbim despre un fel de viol tacit, in care ambele parti construiesc o conventie imuabila, urmeaza un protocol infect si apoi uita de toata intamplarea, cu castiguri firesti in ambele cazuri.

Oare banii valoreaza mai mult decat iubirea? Va intreb si pe voi, cat valoreaza virginitatea unei femei?

Un text de: Ianis

Citeste si:
Horoscop săptămânal: La ce trebuie să renunți în intervalul 18-24...
Horoscop săptămânal: La ce...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.