Chiar daca barbatul nu va reusi niciodata sa inteleaga pe deplin o femeie, asta nu inseamna ca nu trebuie sa se straduiasca suficient cat sa afle ce anume ii place si ce nu.

Noi, barbatii, suntem influentati de instincte, sentimente si inteligenta in timpul unei partide de sex. In functie de fiecare individ, aceste trei variabile joaca roluri mai mult sau mai putin importante. Inteligenta si sentimentele schimba radical desfasurarea evenimentului care, daca ar fi guvernat numai de instinctul primar de reproducere, s-ar rezuma la o simpla penetrare ce urmareste doar satisfacerea proprie si eliberarea samantei in vaginul partenerei. In ziua de zi, lucrurile (speram) nu stau deloc asa..

Chiar daca barbatul nu va reusi niciodata sa inteleaga pe deplin o femeie, asta nu inseamna ca nu trebuie sa se straduiasca suficient cat sa afle ce anume ii place si ce nu. Experienta intima a unui cuplu trebuie sa cuprinda preludiul, actul in sine si perioada de dupa sex, pe care multi o numesc postludiu. Acest postludiu este cel putin la fel de important precum preludiul si nu se cade ca un barbat adevarat sa il neglijeze vreodata. Ce anume poti sa faci? Ai putea foarte bine sa repeti preludiul dar sa fii mai tandru, sarutandu-i coapsele, abdomenul, gatul si buzele. Sarutarea aparatului genital extern sau a sanilor nu prea se preteaza acestei etape, intrucat ea se afla intr-o perioada relativ refractara, in care aceste atingeri ii provoaca mai degraba senzatii neplacute. Las-o sa-si aseze capul pe pieptul tau gol si in acest timp joaca-te cu mana prin parul ei, atinge-o usor pe spate si saruta-i tamplele si pometii. Intr-o relatie bazata pe iubire, este frumos sa-i zici cele doua cuvinte magice (a se citi te iubesc..) dupa ce ati facut dragoste, demonstrandu-i cat de fericit si multumit esti alaturi de ea. Da, iti poti aprinde si o tigara, dar un pic mai tarziu..Priveste-o cat e de frumoasa si atinge-o numai din priviri. Pentru ca trecerea de la sex la perioada pe care o vom numi pauza de relaxare, sa nu fie brusca, ai la indemana si mici jocuri care includ ciupituri, gadilat sau muscaturi inofensive.

Ce anume nu ai voie sa faci? Nu o parasi imediat spunandu-i ca pleci la baie sa-ti scoti prezervativul. Fii putin atent cum sta situatia acolo jos si ramai langa ea, oricat disconfort ai avea tu. Nu ii intoarce spatele intr-o secunda, asteptandu-ti somnul binemeritat dupa ce ai terminat. Iubita ta are nevoie de atentie, nu de indiferenta. Daca ai de gand sa arunci intrebari gen “Am fost bun, nu-i asa?”, “Ti-a placut?” sau “Cate orgasme ai avut?”, mai bine te abtii. Faptul este implinit si oricum nu mai poti schimba nimic acum, plus ca ei nu-i plac deloc astfel de intrebari, preferand atingeri si saruturi in loc de vorbe spuse asa, sa fie. Nu ii reprosa acum absolut nimic, gen “Nu mi-a placut ca nu mi-ai facut sex oral”. Sa nu incepi nici cu “Hai nu-mi faci acum daca tot nu mi-ai facut inainte?” Nu te grabi sa te imbraci de teama ca ea sa nu-l observe pe ‘soldatel’ cum revine in starea flasca. Stie suficient de bine capitolul asta din anatomie..Trage o patura si ai rezolvat problema daca totusi esti inhibat. Partea cu “am transpirat, ma duc sa fac un dus” pastreaz-o dupa postludiu. Nu invoca niciodata oboseala ca motiv al lipsei tale complete de a acorda un pic de atentie. Stii tu, gesturile mici de multe ori conteaza mai mult decat cele mari..

Citeste si:
Manifestările profunde ale iubirii: 20 de gesturi ale unui bărbat...
Manifestările profunde ale...

Acum poti sa o lasi sa adoarma asezata pe pieptul tau. E fericita..


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.