Potrivit vorbei 'sunt ceea ce mananc', afla ca iti poti imbunatati semnificativ viata sexuala, indiferent de greutatile prin care treci.

De multe ori se intampla ca, pur si simplu, nu ai chef deloc sa faci sex. In viata trebuie sa treci si prin perioade mai grele care te afecteaza din multe puncte de vedere si, chiar daca tu te gandeai adolescent fiind, ca pofta de sex va fi ultimul lucru care iti va disparea, constati rapid ca lucrurile nu stau tocmai asa. Esti frant de oboseala si nici jucaria nu da semne ca ar vrea sa functioneze corespunzator.

Potrivit vorbei 'sunt ceea ce mananc', afla ca iti poti imbunatati semnificativ viata sexuala, indiferent de greutatile prin care treci. Ai grija in primul rand ca 'mansarda' sa nu-si piarda echilibrul ca altfel te trezesti cu serioase probleme de erectie sau cu ejacularea precoce. Asa ceva chiar nu trebuie sa ti se intample daca ai ajuns la o oarecare maturitate sexuala (la barbati ea a fost situata in jurul varstei de 18 ani, la femei cam la 25 de ani). Mancarea ne face sa fim asa cum suntem: mai vioi, mai astenici, mai virili, mai slabi sau mai puternici. Asadar, ce trebuie sa mancam pentru a creste libidoul?

Iti plac nucile, alunele sau semintele? Daca nu prea ai de-a face cu ele, ar fi bine sa le incluzi in dieta ta. Acestea au multi acizi grasi esentiali pe baza carora, in organism, este realizat testosteronul. Mai mult testosteron inseamna pofte si potenta in plus!

Ce zici de doua oua ochiuri? Ele contin vitaminele B5 si B6, care echilibreaza nivelul hormonal, reduc stresul si umplu intreg corpul cu energie. Daca mai pui si putin ficat gatit (miroase destul de respingator si gustul nu ii incanta pe multi) in fel si chip, te vei transforma intr-un armasar gata sa distruga orice in calea lui!

E cam greu sa gasesti stridii pe la noi, insa trebuie sa stii ca ele contin dopamina (te face sa te simti foarte bine..) si unele enzime care influenteaza productia de testosteron (combustibilul vietii sexuale). Hai, fuga pana la cel mai apropiat supermarket sa cumperi niste stridii!

Citeste si:
10 momente dificile de care orice introvertit s-a lovit macar o data
10 momente dificile de care...

In materie de fructe, nu strica sa le consumi pe cele bogate in potasiu, magneziu, fosfor, zinc si vitamine B. Banana este cel mai bun exemplu de astfel de fruct. Ea are si o forma deosebita care are asupra noastra un efect de 'indrumare'..Ai grija insa ca nu e indicat sa mananci mai mult de doua banane pe zi! Nu, nu te vei transforma in maimuta, insa potasiul in exces dauneaza.

Ciocolata are multiple efecte benefice. Ea contine feniletilamina, un compus cu efecte asemanatoare cu cele ale dopaminei (te simti bine). De asemenea, ciocolata e bogata intr-un alcaloid asemanator cofeinei, care te va umple de energie. Nici aici nu e bine insa sa faci excese..

Pe domnul ginseng il gasesti sub forma de condiment. El face vasodilatatie si chiar inlatura senzatia de oboseala. Mai adauga putina telina, grau incoltit, arpagic si te vei incarca imediat cu dorinte. Ar fi bine arpagicul sa nu-l consumi inainte sa te intalnesti cu partenera..Nu-i frumos.

Citeste si:
Fumatul UCIDE! Remedii naturale care te pot ajuta sa renunti la tigari
Fumatul UCIDE! Remedii...

Vitaminele, mineralele si suplimentele se pot dovedi un aliat de nadejde. Ca si suplimente poti sa incerci produsele Entran, care se iau chiar si fara prescriptie medicala. Ca vitamine, axeaza-te pe cele cu mult B5 sau B6. Ca si minerale, poti sa iei magneziu, zinc sau potasiu.

Ai vazut cat de usor este sa treci pe sistem turbo?*

*stim cui ii apartine expresia aceasta, insa nu ne-am putut abtine sa nu o folosim!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.