Uneori fanteziile noastre erotice sfideaza orice regula pe care o aplicam intre cearsafuri.

Ai vorbit vreodata cu partenera ta despre cele mai ascunse ganduri ale voastre in materie de sex? Uneori fanteziile erotice sfideaza orice regula pe care o aplicam intre cearsafuri. De aceea, este bine ca unele dintre ele sa nu se materializeze, ci sa ramana in mintea fiecaruia dintre noi, reprezentand catalizatorul actului sexual implinit.

Care sunt fanteziile erotice ale partenerei tale? Daca inca nu ai aflat, sunt sanse ca acestea sa corespunda celor expuse mai jos:

1. Dominatoarea

O femeie adora sa vada cum barbatul care o poate seduce si proteja, cerseste compasiune in pat. Intregul scenariu al acestei fantezii se creeaza in jurul corpului partenerei tale, devenit un fel de trofeu, pentru care tu trebuie sa lupti. Ea te va respinge, tu va trebui sa faci totul pentru a-i castiga atentia. Gandul ca te poate domina in intimitate o starneste si ii da prilejul sa devina "fiara" pe care ti-o doresti in pat.

2. Scolarita

Fantezia "Britney Spears" nu este doar preferata barbatilor. Si femeile o adora, in sensul ca si-ar face oricand doua codite si ar imbraca o uniforma sexy (vezi aici), pentru a se lasa "scolite" la capitolul sex. Unele femei insa prefera sa duca aceasta fantezie mai departe si sa imbrace costumul profesoarei hot, care isi sanctioneaza "elevul" ori de cate ori nu respecta cerintele ei... in pat.

3. Threesome

Fie cu un barbat (gangbang), fie cu o femeie pe langa partnerul de cuplu, aceasta fantezie este populara printre cele mai tainice ganduri feminine, chiar daca ele nu prea recunosc...Varianta gangbang ar putea fi motiv de gelozie pentru partener, desi cealalta ar compensa la acest capitol, pentru ca o scena lesbi poate deveni interesanta pentru el, desi ar avea tendinta sa nu recunoasca acest lucru.

Citeste si:
6 cele mai comune fantezii sexuale
Top 6 cele mai comune...

4. Voyeurista

Multor femei le face placere sa priveasca partide de amor, in ciuda a ceea ce ai putea crede, din motive pentru care ar face-o si barbatii: este incitant si tabuu. Sentimentul pe care il are cand priveste partida de amor a altui cuplu sau chiar o orgie, este ca poate deveni "fata rea" fara sa-si pateze mainile.

5. Exhibitionista

Gandul ca poate fi privita in timpul actului sexual o face pe partenera ta sa-si dea toata silinta. Este ca si cum ar fi evaluata in cadrul unui examen, asa ca va incerca sa se prezinte in cea mai buna forma si sa puna la bataie toate calitatile pe care le are. In plus, mai poate fi vorba si de sentimentul de "gelozie" pe care il inspira persoanei care o priveste in actiune... Femeilor le place sa fie dorite si chiar sa vada conflicte intre barbati, care pornesc de la pasiunea pentru ele.

Citeste si:
Adriana Simionescu nu vrea să afle sexul copilului. Care este...
Adriana Simionescu nu vrea să...

6. Victima unui viol

In acest caz, violul "consimtit" nu are nicio legatura cu cel a carui definitie o cunoastem in realitate. In ciuda controverselor pe care le naste, fantezia violului este una dintre preferatele femeilor, in sensul ca ipostaza victimei devine excitanta in masura in care vorbim de sexul cu un strain. Evident ca violul din minte nu poate fi la fel de agresiv precum cel real, ci este mai mult misterios, neasteptat, tabuu, dar incitant tocmai pentru ca partenerul necunoscut presupune instalarea elementului de noutate pe plan sexual. In aceeasi masura se pune si problema infidelitatii "acceptate" prin prisma faptului ca victima nu are cum sa se opuna actului sexual "fortat".

Articol de Mihnea


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.