Sex in locuri publice..., dar unde sunt limitele?

1. In hamac... undeva sub cerul liber

In primul rand, nu prea te poti misca, deci nu vei avea cum sa incerci mai multe pozitii, in al doilea rand, s-ar putea sa cazi inainte de a nimeri "locul", in al treilea rand, s-a inventat sezlongul, daca tii neaparat...

2. La subsolul unui bloc

De ce nu e o idee buna? Pentru ca e intuneric si risti sa calci pe tot felul de jivine fara ca macar sa realizezi sau sa te patezi cu diverse substante in incercarea de a te sprijini. Pentru ca mirosul s-ar putea sa nu functioneze ca afrodisiac, ci dimpotriva, si pentru ca sunt sanse sa fiti zariti sau auziti de locatari in timp ce o faceti.

3. In cimitir

Desi am gasit acest loc pe diverse liste cu fantezii sexuale dezirabile, nu as crede ca poate fi chiar atat de incitant sa faci sex printre lumanari sfintite, cavouri, flori uscate si tamaie... In plus, ai putea fi banuit de profanare de morminte in cazul in care dai nas in nas cu vreun paznic al cimitirului.

4. Pe plaja

Si aceasta este o fantezie care a primit "OK"-ul mai multor amatori de senzatii tari, desi, daca stam sa ne gandim mai bine, exista cam putin argumente favorabile. Nu numai ca risti sa te alegi cu iritatii pubiene din cauza nisipului, dar ai mari sanse sa fii amendat pentru exhibitionism.

5. Intr-o toaleta publica

De ce nu ti se recomanda? Pentru ca e incomod, nu e igienic, romantic cu atat mai putin, sunt sanse sa fii deranjat de diversi indivizi din 10 in 10 secunde si pentru ca uneori damful iti poate taia cheful instantaneu.

6. In cabina de proba a unui magazin

Suna exotic, dar nu e! E practic imposibil sa te strecori in cabina unui magazin cu ea si sa apucati sa faceti ceva inainte de a fi prinsi. In magazine rolul vanzatoarelor este sa te streseze consilieze, asa ca se vor tine scai de tine si vor numara secundele pana cand iesi din cabina...

Citeste si:
#Trashtag Challenge. 10 imagini cu persoane care au raspuns...
#Trashtag Challenge. 10...

7. Pe bicicleta

Pe motocicleta, da, in masina, da, dar pe bicicleta... de ce? E clar ca ar trebui sa fii acrobat pentru a putea face asta, iar daca totusi o faci, ori nu vei simti nimic, ori vei simti totul astfel incat sa nu-ti mai doresti o a doua experienta de acest gen...

8. La nunta unui prieten

In primul rand, evita sa faci sex cu mireasa. In al doilea rand, evita sa faci sex! La un astfel de eveniment este putin probabil ca cineva sa nu afle si sa nu transmita vestea mai departe.

9. Intre doua masini parcate

S-ar putea sa fii nevoit sa dai multe explicatii in cazul in care proprietarul vreuneia dintre masini isi face aparitia in toiul actiunii voastre. In plus, ar trebui sa te asiguri ca la volan nu se afla nimeni, care ar putea porni in tromba in timp ce tu te vei expune in ipostaze penibile.

10. In parc

Nu, pentru ca exista gardieni publici gata sa actioneze, nu, pentru ca ori veti distruge partial flora, ori va veti alege cu urme vizibile de la banca pe care veti sta, nu, pentru ca riscati sa fiti vazuti, fotografiati si chiar filmati pentru amuzamentul general, nu, pentru ca parcurile sunt adesea vizitate si de minori.

Citeste si:
Adriana Simionescu nu vrea să afle sexul copilului. Care este...
Adriana Simionescu nu vrea să...

Articol de Mihnea


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.