Cum sa mergi la mare sperand sa faci sex si... chiar sa faci.

1. O partenera noua este intotdeauna scuza perfecta pentru a folosi prezervativul

Esti la mare, esti in cautare... si chiar ai noroc sa dai peste una sau mai multe tipe dragute, dispuse sa-ti tina de urat. Chiar daca pare cocheta, chiar daca iti spune ca ia anticonceptionale, chiar daca te roaga sa nu..., chiar daca te asteapta o aventura de-o noapte cum doar visai si numai la protectie nu-ti sta capul, trebuie sa folosesti prezervativul! Zicala "e mai bine sa previi decat sa tratezi" functioneaza oricand, cu atat mai mult cu cat te expui riscului de a contacta boli sexuale.

2. Ce se intampla in casa de pe plaja, trebuie sa ramana acolo

Farmecul vacantei de vara este tocmai faptul ca dureaza putin. Daca mergi la mare si ai ocazia sa cunosti o persoana care ajunge sa iti para deosebita si potrivita pentru tine, inghite in sec si apreciaz-o pentru ca a reusit sa-ti ia mintile, fara a incerca sa prelungesti vara cu ea. Relatiile la distanta sau cele "de club" rareori functioneaza, ambii parteneri avand sanse sa iasa dezamagiti din asa ceva. Distractia estivala este asemenea unei aventuri de o noapte, prin urmare nu iti este permis sa te implici sentimental. Cei care "incearca marea cu degetul" poti fi comparati cu invitatii unui bal mascat - nu sunt neaparat ce par a fi. Daca te incapatanezi sa mentii o iubire de-o vara, ai putea avea surpriza sa constati ca persoana respectiva este cu totul altfel decat ti-a lasat impresia. Asta pentu ca marea poate fi simbolul disimularii, al nevoii de a evada, de a incerca lucruri noi, de a adopta o atitudine care nu te caracterizeaza neaparat. Ceea ce e ok, atat timp cat se intampla in contextul revenirii la "normal", odata cu incheierea sezonului estival.

3. Nu intreba o femeie daca vrea sa faca sex, intreband-o propriu-zis asta

Sigur ca la bilant vei vrea sa te lauzi cu cuceririle tale amoroase, asa ca nu prea ai timp sa dai gres. Plaja si cluburile iti stau la dispozitie pentru a-ti cauta partenera de sezon, te simti liber si sigur pe tine mai mult ca oricand si consideri ca ai ocazia sa iti testezi abilitatile de player. Asta inseamna ca nu vei agata femei prin replici ieftine, ca nu le vei aborda pe plaja in mod ostentativ doar pentru ca le vezi semidezbracate, ca nu vei consuma alcool in exces inainte sa initiezi un dialog cu sexul opus, ca nu te vei da in spectacol pe ringul de dans in club etc., ci ca vei fi cat se poate de natural. Femeile "de calitate" sunt absolut satule de brute care fac victime colaterale pe trotuarele inguste din statiuni de la volanul unor tancuri cosmetizate SUV-uri care urla a manele doate cu cele mai performante sisteme audio...

Citeste si:
Soția lui Mihai Petre, secretul unui trup de invidiat la 41 de ani....
Soția lui Mihai Petre,...

4. Daca pleci la mare cu o virgina, intoarce-te altfel sau mai ramai putin

Da, litoralul este un fel de Mecca pentru virginii de toate sexele. Daca partenera ta este virgina si ajungeti la mare, cu siguranta te vei ruga ca briza sa ii sporeasca apetitul, ca apa marii sa ii vindece ideile preconcepute despre sex s.a. ... Daca nu reusesti sa o convingi usor, nu te impacienta, nu deveni irascibil, nu te certa cu ea. Asteapta si poate vei obtine "premiul cel mare" cand speri mai putin. Important este sa iti pastrezi bunul simt si sa nu ii dai de inteles ca ai adus-o la mare pentru a-i perfora himenul.

Articol de Sway


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.