Apartine fara indoiala celebrei tinere argentiniene care isi spune Keyra Augustina.

Premiul pentru cele mai sexy fese... nu ii revine lui Beyonce sau lui Jennifer Lopez, ci unei argentinience care a tinut mult timp sa isi pastreze anonimatul, ceea ce a facut-o de altfel celebra in randul publicului masculin din lumea intreaga.

Internetul abunda in clipuri sexy cu Keyra Augustina, supranumita "femeia cu fundul perfect", despre care se spune ca s-a nascut pe 15 mai 1986 in Laferrere, Buenos Aires, sub numele Julieta Machado. Este logodita cu un regizor, dar ultimul lucru pe care si l-a dorit a fost sa ajunga celebra. Dupa ce au aparut cateva poze cu posteriorul ei pe internet, accesarile au atins cote ametitoare, de ordinul milioanelor, ceea ce au transformat-o in vedeta al carui posterior a fost votat ca fiind cel mai sexy din lume.

Evident, ofertele pentru pictoriale sexy au inceput sa curga, insa Keyra a refuzat multe dintre ele, cu exceptia unei colaborari cu revista "Maxim", in care de asemenea a urmat regula cu care a pornit pe acest drum, refuzand sa arate publicului altceva decat posteriorul care a facut-o celebra. Intrebata de ce nu vrea sa isi dezvaluie identitatea, Keyra a declarat pentru "Crónicas Marcianas", celebrul program TV spaniol: "Vreau sa termin facultatea, apoi ma voi gandi la o cariera in televiziune".

Desi i s-au oferit contracte cu sume imense pentru a poza nud, Keyra spune ca nu a urmarit sa ajunga celebra. Cu exceptia aparitiilor in clipuri sexy si in prezentari de lenjerie intima, argentinianca nu s-a remarcat, refuzand categoric contracte cu reviste si companii de filme pentru adulti.

Inainte ca Augustina sa iasa la rampa, se considera ca cel mai apetisant posterior din spatiul virtual apartine unei columbience, Andrea Rincon, in varsta de 20 de ani. Ambele au devenit celebre dupa ce prietenii lor le-au postat pozele pe internet.

Pentru a vedea unul dintre celebrele clipuri cu Keyra Augustina, click AICI.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.