Muzica potrivita la timpul si locul potrivite, pot face dintr-o partida de sex un adevarat spectacol.

Muzica potrivita la timpul si locul potrivite, pot face dintr-o partida de sex un adevarat spectacol.

In momentele intime, deci importante pentru fiecare din noi, ti-ai dori sa fii mai mult ca oricand "armasarul" acela la care viseaza ea uneori (sau deseori) cu ochii deschisi, asa cum nu ti-ar displacea sa ai parte de un show de striptease doar pentru tine...

Fiecare dintre noi isi pastreaza un as in maneca pentru atunci cand incearca sa puna la punct o atmosfera romantica. Dincolo de cina cu lumanari parfumate si baia cu spuma si petale de trandafiri, sunetele de fundal, menite sa incinga atmosfera, se dovedesc a fi esentiale inaintea unei partide de sex. Asta pentru ca muzica buna este asemenea unui pahar cu sampanie extrafina si poate face minuni cand te astepti mai putin.

Temele erotice au fost dintotdeauna preferate si in muzica, iar marii artisti le-au abordat in diverse feluri de-a lungul vremii. Am putea spune ca rareori intalnim melodii care au "priza", fara cel putin o referire la sex in texte. Daca mai sunt insotite si de videoclipuri "hot", avem deja o reteta valabila pentru cei care cauta sa se distreze pe ritmuri lascive.

Celor care au impresia ca le-au incercat pe toate in materie de muzica pentru sex, le propunem cateva melodii provocatoare pe care probabil nu le-au testat pentru a-si impresiona partenera.

Christina Aguilera - Nasty Naughty Boy

VOTAT! De departe cea mai sexy melodie din ultimul timp (credem noi), cu cel mai incitant videoclip. Banuiam noi ca Aguilera e dirty, dar acum o si credem.

Coloana sonora din filmul Sex And The City

Sex And The City a reusit sa devina hit-ul verii, clasandu-se pe locul 1 in Box Office-ul din Statele Unite inca din prima saptamana de lansare. Coloana sonora nu este nici ea mai prejos. Proaspat lansat, soundtrack-ul se afla in aceasta saptamana pe locul 2 in topul american, iar in Marea Britanie acesta se situeaza pe locul 3 si este in continua urcare.

Albumul care este disponibil si in Romania, contine piese ale unor artisti binecunoscuti precum Fergie (Labels or Love), Duffy (Mercy), Joss Stone (How Can You Mend A Broken Heart) si Jennifer Hudson (All Dressed In Love) si reuseste sa adune laolalta piese care impreuna sintetizeaza esenta filmului: New York, femei, moda, dragoste.

Citeste si:
Partenerul Anei Baniciu a dezvăluit sexul bebelușului. Cântăreața...
Partenerul Anei Baniciu a...

Peggy Lee - Fever

Un adevarat hit dupa care s-au facut multe cover-uri. Versiunile cantate de Madonna si Beyonce sunt printre cele mai cunoscute.

St. Germain - Deep In It

Cum sexul si jazz-ul pot fi precum tigara si cafeaua, nu putea lipsi St. Germain, probabil cel mai apreciat cantaret de jazz din lume. St. Germain este numele de scena al lui Ludovic Navarre, muzician francez al carui stil reprezinta un mix de electronic si nu jazz.



Nine Inch Nails - Closer

"Umpic" de rock explicit nu strica niciodata. Spera doar ca partenera ta sa guste "poanta".

George Michael - Freak (necenzurat)

Pentru ca tot este la moda sa vorbim despre sex cu roboti. De la George Michael sa tot ascultam cantecele controversate. Vezi Fast Love, Outside sau Too Funky.

Articol de Mihnea


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.