Va vine sa credeti ce Ben Affleck si Jennifer Lopez nu au fost in stare sa joace scenele de sex din filmul "Gigli" sau ca Madonna este... penibila in pat?

Revista britanica Empire a publicat un clasament al celor mai penibile scene de sex din filme, iar protagonistii sunt (culmea!) cativa dintre cei mai sexy actori de la Hollywood. Controversata Madonna, Joan Collins, Jeremy Irons si Keanu Reeves si-au rezervat locuri pe lista celor mai jalnici parteneri de asternuturi.

1. "Showgirls" a fost prima optiune pentru "lista neagra" a criticilor, din pricina secventelor cu totul neinspirate in care Elizabeth Berkley (Nomi Malone) si Kyle MacLachlan (Zack Carey) incearca sa duca la bun sfarsit ceea ce se presupune a fi cea mai tare partida de sex din lume. Insa, balaceala lor nu reuseste decat sa ne lase impresia ca urmarim o scena din filmul "Jaws".

2. "Damage" chiar a fost un dezastru din punct de vedere al scenelor erotice. Am avut ocazia sa vedem un Jeremy Irons totalmente neconvingator si o Juliette Binoche care si-a gresit rolul. Irons are o aventura ilicita cu logodnica fiului sau, iar apogeul penibilului este atins in momentul in care el loveste capul amantei de podea, dar nu pentru ca l-ar fi suparat, ci pentru ca... era excitat!!!

3. '"Killing Me Softly" este o alta catastrofa de film pseudoerotic, in care doi actori atractivi, Heather Graham si Joseph Fiennes, nu reusesc decat sa ne dezamageasca in incercarea lor de a participa la jocuri sexuale riscante. Una dintre scenele fierbinti se petrece langa un semineu, unde el incearca sa o sugrume pe ea cu o esarfa, in timp ce fac sex. De-a dreptul hilara este expresia faciala a lui Finnes, extrem de tensionata si concentrata...

4. "Body of Evidence" este filmul cu care Madonna credea ca va rupe gura targului. Regina pop interpreteaza rolul Rebeccai Carlson, suspectata de crima, pe care la un moment dat o vedem intr-un moment de tandrete picand ceara pe corpul lui Willem Dafoe. Ciudat cuplu, ciudata partida de sex!

5. Kathleen Turner aspira probabil la titlul de femeie supersexy si a incercat sa isi etaleze calitatile fizice in filmul lui Ken Russel, "Crimes of Passion", in rolul prostituatei China Blue. Daca multe roluri i s-au potrivit foarte bine actritei de-a lungul timpului, probabil ca la un moment dat s-a plictisit si s-a gandit sa schimbe ceva...

Citeste si:
TOP 10: Tangouri din filme
TOP 10: Tangouri din filme

6. Senzuala Sharon Stone, care mai nou a declarat ca si-ar dori sa devina lesbiana, ne-a dezamagit in scenele fierbinti pe care le-a jucat alaturi de Sly Stallone in "The Specialist". Felul in care cei doi au trecut din pat pe podea, apoi la dus si invers, ne-a lasat impresia ca urmarim un film erotic de mana... a treia! Poate ca actritei chiar i s-ar potrivi mai bine un rol in care ar trebui sa seduca o femeie.

7. Cine s-ar fi asteptat ca unul dintre cele mai sexy foste cupluri ale Hollywood-ului sa fie totalmente neatractive tocmai la capitolul sex? J-Lo si Ben Affleck nu au reusit sa fie convingatori in pat in filmul "Gigli", care s-a ales cu critici pe care Affleck in mod normal nu le-ar merita...

8. "40 Days and 40 Nights" este o alta "capodopera" ratata si din pricina scenelor nerealiste de sex, in care Josh Hartnett sufla o petala de trandafir pe corpul dezvelit al Shannynei Sossamon. Poate ca trandafirii nu mai sunt la moda...

Citeste si:
Dilema sexului oral
Dilema sexului oral

9. Keanu Reeves, idolul sexy al milioanelor de femei din lumea intreaga, nu prea se descurca atunci cand vine vorba sa faca sex in locuri publice, iar "Matrix Reloaded" reprezinta dovada in acest sens. El si Carrie-Ann Moss au incercat sa ne impresioneze cu faptul ca au ales sa faca sex pe ritmurile rave din Zion, dar am ajuns la concluzia ca mai bine s-ar fi limitat la a se lupta cu "baieii rai".

10. "The Stud" ii are ca protagonisti pe Joan Collins si Oliver Tobias si este un film care ti-ar fi pus imaginatia la incercare in perioada adolescentei, dar care acum pare "penibil si stupid ca... David Hasselhoff", a declarat un reprezentant Empire.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.