Nu poti pentru ca esti inconjurat de prieteni si familie, nu ai voie pentru ca aduce ghinion, nu ai timp, pentru ca toata lumea vrea ceva de la tine...

Nu poti, pentru ca esti inconjurat de prieteni si familie, nu ai voie, pentru ca aduce ghinion, nu ai timp, pentru ca toata lumea vrea ceva de la tine... Cum faci sa faci sex de Sarbatori?

Avand in vedere ca stresul este destul de mare in aceasta perioada, sexul ar fi una dintre metodele preferabile pentru destindere. Dar, tinand cont de agitatia permanenta din jurul tau, rareori iti este la indemana sa te lasi prada tentatiilor. Ai nevoie de cateva planuri bine puse la punct pentru ca anul sa nu treaca fara sa ai parte de cel mai frumos cadoul de Sarbatori: partenera ta.

1. Lista cu dorinte

Fa o lista cu cel putin trei lucruri pe care ti-ar placea sa le faceti impreuna: 1. ceva ce tu i-ai face ei; 2. ceva ce ea ti-ar face tie; 3. un lucru inedit pe care l-ati face impreuna. Apoi stabiliti o data in care veti pune in aplicare toate aceste lucruri si organizati-va programul in asa fel incat sa reusiti. Pana la urma si sexul este o activitate care necesita timp, deci nu trebuie sa ai impresia ca exagerezi incercand sa faci planuri in avans. Daca fanteziile voastre implica jucarii sau dulciuri, nu lasa cumparaturile pe ultima suta de metri!

2. Alegerea locului potrivit

Craciunul se petrece in apropierea celor dragi, asa ca s-ar putea sa aveti probleme in ceea ce priveste intimitatea. Daca plecati la munte sau iesiti la cina si rezervati un separeu privat, ati rezolvat problema, iar satisfactia vine si in ideea ca ati facut un lucru excentric: sex in spatiu public. Insa in cazul in care veti merge in vizita sau veti primi musafiri acasa, trebuie sa actionati foarte discret si rapid. Spera ca ea nu are o problema cu sexul "pe fuga", pentru ca in mod evident nu veti putea initia ritualuri tantrice cand exista posibilitatea de a fi prinsi. Asigurati-va ca puteti incuia usa de la camera si ca patul nu scartaie, chiar daca de fapt toata lumea va sti pentru ce v-ati retras acolo. Desi poate veti observa zambete insinuante..., ei vor aprecia discretia voastra.

3. Inventarea unui cod sexual

Citeste si:
Trucuri vechi pentru senzatii noi
Trucuri vechi pentru senzatii...

Cand vrei sa vorbesti despre sex cu partenera ta si nu poti din cauza altor persoane prezente in apropiere, iti vine sa incepi sa ii faci semne in speranta ca va intelege la un moment dat la ce te referi. Daca nu va displace sa va jucati si eventual sa ii induceti in eroare pe cei din jur, inventati propriul cod sexual. In acest fel veti intelege exact cand, cum si unde va veti putea intalni pentru a petrece cateva momente impreuna. Nu veti deranja pe nimeni si toata lumea va fi fericita. Codul poate contine orice fel de termeni aparent comuni, din a caror alaturare sa reiasa noi sensuri cunoscute doar de voi. Poate fi chiar amuzant la inceput.

4. O regula a Craciunului: Iubeste-te pe tine!

S-ar putea sa ai parte de sex, dar e la fel de posibil sa ramai pe dinafara... In acest caz, nu dispera, ci fi increzator in sansele pe care probabil ti le va aduce noul an pe plan sexual. Pana atunci, foloseste cu incredere avantajul de a avea doua maini indeajuns de lungi pentru a-ti atinge zonele intime... Nici in acest caz nu trebuie sa uiti de discretie. Desi nu ai avea probleme cu patul care scartaie, exista destule sanse sa fi prins in timp ce iti declari iubire, ceea ce ar fi cu mult mai penibil daca ai fi descoperit facand sex cu o femeie.

Citeste si:
De ce adormi dupa ce faci sex?
De ce adormi dupa ce faci sex?

Articol de Mihnea

Click pentru a vedea articole asemanatoare pe YUPPY:

1. In vazul tuturor
2. Nu fi Mos! Fa-ti de cap de Craciun!
3. TOP 6: minciuni frumoase


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.