Invata sa descifrezi si sa folosesti limbajul trupului.

Putem sa ne dam seama ca o persoana este interesata de noi daca sesizam in comportamentul ei o serie de semnale. Este interesant de stiut ca oamenilor, indiferent de varsta, le place sa se joace atunci cand vine vorba despre seductie si ca le este usor sa flirteze cu oricine altcineva mai putin cu persoana care le place cu adevarat.

Oamenii pot transmite semnale pozitive, in cazul in care sunt interesati de o persoana si semnale negative, daca nu sunt interesati de persoana respectiva. Este adevarat ca starea de spirit si sentimentele, in acest sens, se pot schimba destul de rapid.

E posibil ca o persoana care iti transmite semnale pozitive, in clipa in care intra in discutie cu tine, sa se razgandeasca si sa emita semnale negative. Daca observi transformarea de semnale nu incerca sa te apropii mai mult pentru a intelege ce se intampla, pentru ca sunt sanse sa devii ridicol.

Daca o persoana se inclina tine si zambeste, dar ochii strabat incaperea, acest lucru inseamna ca este in asteptarea altei persoane si ca incearca sa fie doar prietenoasa. Insa daca observi ca o persoana, aflata deja in compania altcuiva, viti zambeste, isi aranjeaza parul si iti arunca priviri pe furis, inseamna ca flirteaza cu tine.

Atunci cand cineva isi intinde catre tine palma deschisa, exprima un gest pozitiv si calduros. Daca vezi cafemeia din fata ta isi inclina capul pe spate si isi expune gatul, acesta atitudine reprezinta o invitatie pentru un potential parteneriat.

Daca iti atingem corpul atunci cand te afli in compania altei persoane, nu inseamna altceva decat dorinta ta inconstienta de a atinge cealalta persoana si de a fi atins de ea. Foarte tentanta este expunerea incheieturii mainii si indica faptul ca celalalt incearca sentimente pozitive de atractie.

Citeste si:
9 solutii ingenioase: Cum sa nu te fure hotii
9 solutii ingenioase: Cum sa...

Un barbat trebuie sa stie ca o femeie care are bratele incrucisate si apasa puternic cu degetele partea de sus a bratului lui, transmite inconstient semnale de anxietate sau timiditate. Pe de alta parte, miscarea de du-te-vino a piciorului in interiorul pantofului este un indiciu al starii de excitatie crescuta, gest care de cele mai multe ori este inconstient.

In momentul in care incerci sa flirtezi cu cineva, fii atent la limbajul trupului. Acesta face cat 1000 de cuvinte!

Autor: Psiholog Loredana Ionascu
Sursa: psiholife.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.