Vacanta parca nu-i vacanta, daca nu o faci lata la mare.

In toata aventura estivala care implica soare, valuri, bronz, femei si distractie, nu e greu sa iti depasesti anumite limite. Poate ca vrei sa ramai 'cuminte' si sa te bronzezi alaturi de persoana iubita sau ai chef sa savurezi un 'Sex on the beach' impreuna cu fetele in bikini care iti zambesc pe plaja.

Apropo de celebrul cocktail, departe de a urma sa ii dezvaluim reteta, iti dam argumente pro si contra pentru sex on the beach... la propriu.

Atentie la spectatori!

Mirosul marii, briza placuta, sunetul valurilor... tot universul 'lucreaza' in favoarea ta si a micilor tale placeri, insa riscul de a fi prins pe plaja in postura indecenta alaturi de o tipa, nu e tocmai placut, mai cu seama cand oamenii legii se afla printre spectatori. Nu numai ca vi se va cere sa inchiriati o camera la hotel, dar amenda s-ar putea sa usture mai rau decat soarele pranzului.

Un strop de romantism

E de ajuns sa spui sex pe plaja la apus, pentru a redefini varianta clasica a romantismului din camera cu lumanarele parfumate si asternuturi rosii. O noapte nebuna petrecuta impreuna cu ea la malul marii ar putea suplini cu succes toate eforturile pe care probabil le faci pentru a pune la punct atmosfera intima de acasa.

Teren ostil?

Daca ai de ales intre o plaja cu nisip fin si una cu scoici si pietricele, mergi pe varianta mai putin abraziva. Desi in momentul respectiv s-ar putea sa nu-ti pese unde te asezi, gandeste-te ca, mai tarziu, hainele tale de vara ar putea deveni inutile, pentru ca nu iti vor acoperi vanataile si zgarieturile de pe corp.

Ai grija la ultraviolete! E drept ca cele mai multe escapade amoroase au loc noaptea, insa expunerea insistenta la soare cu cateva ore inainte de apus, ar putea face ca zonele mai sensibile ale pielii sa resimta in mod neplacut atingerile celuilalt.

Cercuri pe nisip

Chiar daca nu va asezati direct pe plaja, miscarile si transpiratia fac ca nisipul sa devina o problema. Asigurati-va ca acesta nu intra in contact cu zonele intime. Nu numai ca penetrarea ar deveni insuportabila, dar sunt sanse sa va alegeti si cu infectii cauzate de bacterii minuscule. In plus, prezervativul se poate rupe.

Sexul e pe val

Printre dezavantajele sexului la geamandura se numara posibilitatea contactarii unor bacterii care fac probleme in special femeilor: infectii vaginale, ale tractului urinar s.a. Alt inconvenient apare in privinta prezervativului: devine instabil si nu poate fi completat cu spermicid-gel, din motive evidente.

Fie ca faci sex pe plaja pentru ca iti place ideea ca poti fi privit pe furis, fie pentru ca nu ai mai facut asta si iti doresti sa vezi cum e, atat timp cat te feresti totusi de ochii curiosilor si iti asumi riscurile pe care le implica demersul tau, totul ar trebui sa fie OK.

Articol de Quiqs


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.