Cand ai nevoie de ajutor, cere sfatul profesionistilor.

Pentru a realiza cartea „The Japanese Art of Sex: How to Tease, Seduce & Pleasure the Samurai in Your Bedroom”, autoarea acesteia - Jina Bacarr a studiat arta gheiselor (legendarele curtezane din secolul all XIX-lea, a caror simpla prezenta ii facea pe barbati sa cada in genunchi). Iata cateva dintre secretele sexului oral ale gheiselor:

1. Termenul japonez pentru limba este 'shita'. Partenera ta trebuie sa-si treaca limba peste fiecare parte a corpului tau - incepand cu spatele si cu fesele, continuand cu pieptul, pentru ca apoi sa coboare usor spre penis, pana cand e gata de „actiune”. Te poate incita si mai mult, repetand miscarile, cu lovituri usoare, delicate ale vulvei ei.

2. Caldura verii este adesea innabusitoare. O gheisa isi racoreste iubitul, suflandu-i aer rece; este extrem de placut dupa o „baie” cu limba. Pentru mai multa umezeala, folositi apa sau lotiuni racoroase (mentolate). Aerul suflat cu buzele ori provenind de la un uscator de par sau ventilator deasupra partilor sensibile, ale umerilor, incheieturilor, genunchilor si in zona genitala, creeaza un contrast de caldura si racoare care va va excita pe amandoi.

3. Unele zone erogene mai putin cunoscute ale corpului tau sunt acelea in care te gadili cel mai tare (incat uneori nu suporti nici atingerea). Gheisele obisnuiesc sa muste bucati cat mai mici din ceea ce mananca. Partenera ta le-ar putea urma exemplul in pat, muscandu-ti usor penisul, degetele si urechile. Iti poate stimula corpul cu miscari circulare pe piept, in jurul sfarcurilor sau prin masarea prostatei cu un deget introdus in anus.

4. O tehnica a sexului oral, preferata de curtezane, era aceea in care se foloseau miscari circulare, sus-jos. In timp ce urca si coboara de-a lungul penisului, cu buzele in forma de „O”, ea trebuie sa miste usor capul dintr-o parte in alta, pentru ca limba sa acopere o zona cat mai mare. Mai exact, este vorba de frenulum, care, odata stimulat, va 'indica' usor drumul spre orgasm.

5. In timp ce tine in gura penisul tau aflat in erectie, partenera ta ar putea incerca sa scoata un zgomot usor din gat - vibratiile sunt un stimul suplimentar. Intre timp, iti va mangaia zona dintre penis si testicole.

Citeste si:
TOP 10: Tangouri din filme
TOP 10: Tangouri din filme

Articol de Quiqs


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.