Unde greseste partenera ta?

Sigur ca si femeile fac gafe inainte, dupa sau in timpul actului sexual. Pana la urma, si a nu face anumite lucruri, intra la categoria "asa nu"...

1. Asteapta sa gandesti ca ea

Daca Biblia ei este celebra carte "Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus", daca intre timp mai rasfoieste si vreo revista de moda din care isi propune sa invete ce si cum trebuie sa faca in pat, nu iti va fi usor sa demolezi niste mituri... Ideea e ca barbatii nu percep romantismul ca pe un accesoriu "must have" si nu considera intotdeauna ca fara preludiu chiar nu se poate... Faptul ca el vrea sex, cand ea spera la o intreaga gama afectiva, nu e un lucru rau, ci mai degraba tendinta (logica) de a alege dumul cel mai scurt spre o destinatie comuna. Un barbat se poate simti foarte bine si daca femeia cu care face sex nu il iubeste...

Oops, she did it again!2. Nu isi exteriorizeaza energia sexuala

...Cu atat mai mult cu cat devine "good girl" prin natura educatiei. Inhibitiile sexuale apar ca urmare a unor prejudecati formate in timp. Totodata, reprimarea unor sentimente negative contribuie la lipsa increderii si a esecului in pat. Femeile oricum sunt ezitante in privinta initierii actelor sexuale; daca nu se pot "deconecta" nici cu ajutorul partenerului si atitudinea persista, deja ar putea fi vorba de alt tip de probleme, care necesita consiliere.

3. E rezervata in atingeri si in practicarea sexului oral

Barbatilor le place sa primeasca sex oral! In plus, ei nu inteleg temerile femeilor, mai cu seama ca rareori poate fi vorba de comparatii intre partenere, atat timp cat pe moment totul se intampla ca la carte... Insa cea mai mare greseala este sa faci presiuni asupra partenerei tale, pentru a obtine ce vrei. In rest, orice atingere si incercare de seductie sunt binevenite.

Citeste si:
Ciudatenii despre sex
Ciudatenii despre sex

4. Nu experimenteaza in materie de sex

Se spune ca barbatii se gandesc la sex de 10 ori intr-o ora. Adevar sau exagerare, cert e ca ei au frecvent fantezii sexuale, asa ca nu e greu de inchipuit de ce putina creativitate in dormitor le-ar prinde bine. Pentru inceput, va puteti gandi la schimbarea pozitiilor, iar daca ajungeti apoi si la jocuri erotice picante, cu atat mai bine. Si partidele rapide de sex pot fi interesante, mai cu seama daca sunt initiate de partenera ta. Ai ocazia sa te "revansezi" cumva, pentru ca ai fost luat prin "surprindere".

5. Asteapta sa "ghicesti" ce isi doreste

Dorintele sexuale nu sunt usor de exprimat, dar lipsa comunicarii nu poate duce la nimic bun, cu atat mai mult cu cat, in general, barbatii nu gandesc ca femeile. Probabil ca totul s-ar rezolva cu usurinta, daca partenera ta ar recurge la mesaje subtile doar cand e cazul. Daca dialogul nonverbal nu functioneaza foarte bine pentru voi, vorbiti! Raspunsuri exista, trebuie doar sa le cautati.

Citeste si:
Fara sex de Sarbatori?
Fara sex de Sarbatori?

6. Te critica in pat

Probabil ca femeile sunt atat de "exigente" cu partenerii de cuplu, pentru ca prefera sa nu comunice exact ce vor. Criticile sunt o modalitate indirecta de a spune cuiva ca nu se ridica la nivelul asteptarilor tale. Barbatii nu apreciaza criticile, mai cu seama daca nu sunt justificate.

7. Foloseste sexul ca pe o "arma"

Mai exact, ea poate considera ca pentru a te "controla", e de ajuns sa iti refuze micile placeri ale cuplului. Evident ca metoda nu poate functiona, mai cu seama cand este folosita pentru a suplini abilitatile de a comunica direct orice nemultumire.

8. Are complexe legate de corpul ei

... Si crede ca tu ai aceleasi pareri pe care le are ea despre felul cum arata. Cert e ca nemultumirile unei femei legate de aspectul sau fizic poate influenta foarte mult felul in care reactioneaza in momentele intime. Insa barbatii nu judeca aceste aspecte cu exigenta cu care o fac femeile. Spre deosebire de barbati, ele au tendinta sa "evolueze" fizic in functie de diverse arhetipuri ale frumusetii promovate mai ales de mass-media.

Citeste si:
Trucuri vechi pentru senzatii noi
Trucuri vechi pentru senzatii...

9. Nu e de acord cu "sexul de impacare" cand va certati

Fara a vrea sa fim cinici, sexul de impacare nu dauneaza niciunui cuplu. Cu toate acestea, sunt multi cei care nu practica acest obicei". Cum spuneam mai sus, femeile au nevoie sa se simta iubite si "conectate" afectiv, inainte de a face sex. Dar exista si varianta opusa: sexul de impacare da posibilitatea partenerilor sa se apropie din nou.

10. Iti greseste numele in timp ce faceti sex

Desi pare mai degraba o boacana desprinsa din comediile americane, asa ceva se poate intampla. Daca te numeri printre "norocosi", schimba-ti partenera, nu numele!

Foto: skins.be
Un articol de Sway


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.