Topul celor mai interesante 8 intrebari despre sex.

1. Femeile prefera barbatii circumcisi?

Depinde de preferintele fiecareia - cele mai multe ar spune ca le este indiferent. Totusi, femeile care au avut parte de ambele tipuri de experiente au tendinta sa aleaga barbatii necircumcisi. Avand in vedere ca in Europa mai putin de 10% dintre barbati au trecut prin acest tip de operatie, spre deosebire de America unde majoritatea barbatilor sunt circumcisi, multor europence nu le este la indemana sa fie selective. Unul dintre dezavantajele cicumciziei este intensitatea scazuta a placerii, desi exista barbati circumcisi care nu isi pot imagina partide de sex mai satisfacatoare decat experimenteaza deja. Oare de ce?

Raspunsuri la intrebarile lui Sex2. Frecventa practicarii sexului este invers proportionala cu obtinerea placerii?

More is less in masura in care se ajunge la rutina si, deci, la miiici probleme in obtinerea orgasmului. Nu degeaba se spune ca distanta dintre parteneri face ca intalnirea sa fie exploziva... Pe de alta parte, este posibila sporirea placerii odata cu intensificarea partidelor de sex, mai cu seama la inceputul unei relatii de cuplu sau in cazul in care unul dintre parteneri nu a acumulat experienta sexuala si se afla in faza de exersare. In functie de nivelul de implicare afectiva, de necesitati si de preferintele individuale, sexul este binevenit oricand, oricat...

3. In ce masura conteaza marimea penisului?

Femei diferite, marimi diferite, satisfactii diferite... Iar termenul "mare" ar trebui cumva lamurit din doua perspective: lung sau gros? Evident ca mai departe se pune problema punctului G care, daca nu se afla prea departe de intrarea in vagin, un penis gros poate fi (aproape) oricat de scurt... Asta pentru ca un penis (prea) lung ar provoca durere. In fine, daca ar fi sa credem expresia "it ain't the meat, it's the motion", fondul bate forma.

4. Cum poti face sex oral care garanteaza orgasmul partenerei tale?

Este simplu: foloseste-ti limba pentru a "scrie" alfabetul in zona ei intima.

5. De ce barbatii prefera formele feminine accentuate?

Biologic vorbind, ei au un impuls natural si constant de a se reproduce. Femeile cu forme generoase, proportionale, curbate s.a. se recomanda involuntar ca potentiale purtatoare ale unor progenituri de toata frumusetea. Apoi, sunt mari sanse ca femeile dotate fizic si constiente de sex-appeal-ul lor sa fie amante excelente. Cu toate acestea, preferintele in materie de corpuri feminine se schimba uneori asemenea canoanelor modei. Cum acest sezon, de exemplu, propune naturaletea din toate punctele de vedere, "stimulentele siliconice" in gen Pamela Anderson sau modelul "femme fatale" s-ar putea sa nu mai functioneze foarte bine.

Citeste si:
Stiai ca...
Stiai ca...

6. Sexul protejat garanteaza protectie completa?

Nu. In general este recomandabila asocierea a doua mijloace de protectie, mai cu seama daca se prefera metodele locale. Marja de eroare in cazul prezervativelor este de 12%, ceea ce inseamna o sansa din 10 ca partenera ta sa ramana insarcinata. Cu alte cuvinte, nu exista safe sex, ci safer sex. Nici in privinta transmiterii BTS riscurile nu dispar, in ciuda utilizarii prezervativului.

7. Toti barbatii ejaculeaza mai mult sau mai putin inainte de penetrare?

Nu. Ejacularea precoce este insa diferita de pre-ejaculare (pre-cum) - moment in care se elibereaza un lichid asemanator cu cel al femeilor, necesar lubrifierii. Ejacularea precoce este rezultatul obtinerii complete a orgasmului, iar daca acest lucru se intampla rapid (inainte de penetrare) si frecvent poate fi o problema - neputinta de a trece prin fiecare etapa a actului sexual, deci de a mentine controlul asupra propriei placeri... atat cat se poate.

Citeste si:
Orgasmul, asa cum il simti
Orgasmul, asa cum il simti

8. Cum procedezi cand iti iubesti partenera, dar sexul cu ea este rareori satisfacator?

Unii ar spune ca esti norocos daca iubesti persoana de langa tine in asa masura incat satisfactia sexuala sa nu reprezinte un factor decisiv al relatiei voastre. Tu probabil ca iti iesi din minti uneori, dar te intorci in final langa partenera ta. Sentimentele ar trebui sa fie principalul catalizator pentru "inovatiile" in plan sexual. Ideal ar fi sa folositi diverse trucuri sau obiecte, sa profitati de fiecare moment liber pentru a va apropia, sa va surprindeti reciproc, sa comunicati si sa aflati exact ce va face placere. Daca iti pasa, se rezolva...

Sursa: skins.be

Un articol de Quiqs


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.