Sexul excelent, dovada buzunarelor fertile.

Conform unui sondaj recent, opulenta este un afrodisiac excelent, mai cu seama in cazul femeilor. Se pare ca sexul de calitate depinde in primul rand de situatia financiara. In cautarea unor experiente erotice spectaculoase, majoritatea femeilor bogate, mai precis cu venituri care depasesc 9 milioane $ anual, au cel putin o aventura extraconjugala.

Majoritatea barbatilor si femeilor declara ca sporirea bugetului personal este direct proportionala cu nivelul performantelor sexuale. Cu toate acestea, femeile subscriu afirmatiei intr-un procent mai mare, probabil si pentru ca independenta financiara le ofera mai multa incredere in sine decat barbatilor, obisnuiti cu statutul de "provider".

Banii ca afrodisiac84% dintre femeile bogate si 63% dintre barbatii cu venituri mult peste medie confirma ca opulenta aduce cu sine si o viata sexuala fericita. In general, persoanele din clasa superioara fac sex mai frecvent si schimba mai des partenerii. Barbatii declara ca statutul financiar le permite diversificarea palmaresului erotic, astfel ca devin fascinati de experimentarea sexuala permanenta. Pe scurt, ei considera ca "mai mult" inseamna "mai bun".

Pe de alta parte, femeile nu pun accent atat de mult pe volumul interactiunilor sexuale si a numarului de parteneri, cat pe calitatea actului in sine. Aproximativ 93% dintre femei au confirmat sporirea satisfactiei erotice odata cu imbunatatirea situatiei materiale. Desi sexul in grup nu reprezinta in general o optiune preferabila altor tipuri, barbatii il aleg intr-un procent de trei ori mai ridicat decat cel al femeilor.

Limitele unei vieti sexuale inedite sunt dificil de stabilit, avand in vedere ca fiecare dintre noi defineste in maniera proprie satisfactia. Din nou, femeile sunt mai active la capitolul escapade amoroase: 72% dintre ele au facut sex in avion, in timp ce doar 33% dintre barbati confirma acelasi lucru. Toti participanii la sondaj detin avioane particulare si se inscriu la asa-numitul "mile-high club". Media de varsta a celor intervievati a fost de 57 de ani, iar 85% dintre ei sunt casatoriti. Mai mult de jumatate au trecut cel putin o data prin formalitatile unui divort si 44% s-au recasatorit. 53% dintre barbati si 73% dintre femei declara ca au avut aventuri extraconjugale.

Avand in vedere ca persoanele cu venituri peste medie au principii despre sex asemanatoare cu ale celor aflate in categoriile inferioare, a avea mai multi bani reprezinta clar un avantaj si pentru nivelul calitativ al vietii sexuale.

Foto: skins.be

Un articol de Quiqs


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.