Te-ai intrebat vreodata de ce unele femei aprind aerul in jur doar prin simpla aparitie?

Raspunsul vine cu siguranta prin perspectiva masculina. Femeile poate ar fi surprinse sa afle ca ceea ce ii innebuneste pe barbati sunt uneori dulci nimicuri, de care ele sunt adesea inconstiente. Oricum, e bine sa afle ce efect are fiecare atingere pe corpul partenerului lor.

Corpul uman are o serie intreaga de puncte "periculoase", unde vasele si nervii nu sunt protejate de muschi. Dintre acestea, iata cel putin 15 zone erogene masculine:

1. Urechile

Un sarut si o atingere circulara in spatele urechilor iti sunt de ajuns pentru a te pierde undeva in afara timpului si a spatiului. Specialistii afirma ca sensibilitatea acestei zone este influentata hormonal (de testosteron ) si de aceea exista o diferenta de reactie intre barbati si femei.

Zone periculoase2. Gatul

Este portiunea perfecta pentru aplicarea unor muscaturi pasionale, sub forma de masaj. Toata tensiunea acumulata la nivelul muschiului vertical reliefat intre ureche si clavicula scade rapid sub nivelul marii.

3. Buza superioara

Densitatea terminatiilor nervoase din structura sa, fac ca aceasta sa fie cu adevarat o zona erogena, argument valabil pentru ambele sexe. Chiar si cea mai usoara atingere rezoneaza puternic la nivel emotional, asa ca partenera ta se poate juca in voie cu buzele tale.

4. Fata interna a antebratului

Mangaierile fine fac minuni. Pentru efect maxim, ea va trebui sa-si exploateze "talentul" mainilor: daca miscarile sunt prea rapide, isi pierd erotismul, daca sunt prea apasate, pot irita. E de ajuns o "adiere".

5. Sfarcurile

Aceasta zona, adesea ignorata de femei, este mult mai sensibila decat isi inchipuie ele. Totusi, stimularea directa si prea intensa poate deveni dureroasa. Sugereaza-i parteneri tale sa incerce un masaj fin al pieptului sau "jocul cu limba".

6. Palmele

Desi nu par a fi incluse intre punctele "periculoase", palmele sunt arii incredibil de sensibile. Proiectia lor pe cortexul cerebral este aproape egala cu cea a intregului corp. Ea nu trebuie decat sa urmareasca usor cu unghiile toate liniile care "anticipeaza" momente placute si sa-ti zambeasca asa cum iti place.

7. Baza abdomenului

Mai exact "sageata" care iti traverseaza abdomenul dinspre ombilic spre penis, se poate stimula progresiv. Ea va trebui sa aplice o presiune circulara, initial ferma, apoi tot mai usoara, folosind intreaga suprafata a mainii. Primele raspunsuri erotice se vor reflecta la nivelul prostatei.

8. Coccisul

Este o alta zona "de risc". Uneori senzatiile produse prin masaj sunt intolerabil de intense, de aceea unii barbati pot refuza atingerile prelungite pe aceasta portiune. Daca vrea totusi sa te surprinda, partenerei tale ii trebuie putin ulei pentru masaj si multa indemanare.

9. Soldurile

Pentru ca se afla in apropierea zonei genitale, pielea de pe solduri este bogata in terminatii nervoase. Fiecare atingere poate crea senzatia unei gadilaturi. Iar barbatilor nici nu le place...

10. Perineul

Portiunea dintre scrot si anus este "punctul G" masculin. Pe parcursul actului sexual, atingerea ritmica a acesteia poate fi calea cea mai scurta spre Nirvana. Uneori nici ei nu stiu ce au in pantaloni, asa ca o manopera reusita din partea unei femei li se va parea inedita.

11. Fata interna a coapsei

Pe portiunea dinspre coapse spre genunchi, pielea este extrem de vulnerabila. Chiar inainte de a se apropia de zona ta genitala, ea poate incerca o mangaiere cu varful degetelor sau al limbii, pentru a te va avea la picioare.

12. Frenulum

Il atingi si face "bum"! Triunghiul de piele cel mai bine inervat din organism, este cel care ataseaza preputul de fata interna a glandului. Sensibilitatea lui este atat de mare incat trebuie abordat in circumstante "umede".

13. Calcaiele si gleznele

Aria gleznelor si a calcaielor se incadreaza de minune la categoria zonelor erogene. Fiind portiuni fine si incarcate cu receptori, barbatii considera atingerea acestora un act intim si placut.

14. Bolta plantara

Poate fi un punct neobisnuit al placerii, dar… este un punct al placerii. Poti obtine reactii nesperat de intense printr-o simpla atingere.

15. Degetele de la picioare

Partenera ta are parte de cinci incercari pentru a te satisface. Va incepe cu degetul mic, iar pana ajunge la cel mare, vei fi probabil in al "5 plus 4-lea" cer. Stimularea degetelor de la picioare este un gest extrem de intim, dovada a increderii si a devotamentului.

Foto: skins.be

Un articol de Sway


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.