Cele mai frecvente probleme care pot aparea in timp ce faceti sex si cateva sugestii de rezolvare.

Se rupe prezervativul

Belea mai mare nu exista! Cand ti-e lumea mai draga si zgaltaitul mai intens, hop si nenorocirea! Ce e de facut? In primul rand, trebuie sa opriti actiunea. Ea merge si se spala bine de tot, iar tu faci rost de alt prezervativ. Daca mai aveti chef, continuati ce ati inceput, iar ea nu trebuie sa uite de pastila de a doua zi. Este bine sa luati in considerare si bolile cu transmitere sexuala si sa va faceti niste analize pentru ca puteti fi purtatori fara ca macar sa stiti.

Probleme in patSpeedy

Ai terminat prea repede. De fapt, nici nu ai inceput bine si deja ai ejaculat. Eh, se mai intampla, mai ales daca ai dus lipsa de sex ceva timp. Te poti scuza spunandu-i ca este foarte sexy si te-ai excitat mult prea tare. Iti tragi sufletul in timp ce mai faceti o gluma si mai vorbiti despre nemurirea sufletului, iar apoi o iei de la capat cu ceva mai multa rabdare. Orice ai face, nu te intoarce cu spatele pentru un pui de somn! Vei fi catalogat drept magar si aruncat in strada in... fundul gol!

Scartaie patul

Faceti sex cu parintii/fratele/sora etc. in casa si incercati sa fiti cat mai silentiosi. Patul, insa, scartie din toate incheieturile. Ce faceti? O faceti pe jos, normal! Sau pe masa (daca nu scartie si ea) sau sub dus... sau improvizati o pozitie... chiar asa de greu nu poate fi!

Ea nu se lubrifiaza

Daca vaginul ei nu s-a lubrifiat, atunci vei incerca in zadar o penetrare nedureroasa. Este practic imposibil. Cauzele pot fi multiple, insa in principal, o femeie nu se lubrifiaza in momentul in care este stresata. Nu se poate relaxa din pricina unui anumit motiv - fie pentru ca in orice moment poate sa vina cineva si sa intre peste voi, fie pentru ca nu s-a obisnuit cu corpul tau - este valabil la fiecare act sexual, chiar si cu acelasi partener (femeile au nevoie de preludiu si pentru ca unele dintre ele au senzatia de fiecare data ca fac sex pentru prima oara - ceea ce este catusi de putin un lucru rau).

Citeste si:
Dilema sexului oral
Dilema sexului oral

In orice caz, solutia pentru lipsa de lubrifiere este fie prelungirea preludiului si revenirea asupra unor zone erogene exploatate anterior sau nu, fie urmatoarea tehnica: introduci penisul in vestibulul vaginal (este "portita de intrare" in vagin) fara a forta penetrarea si incepi sa faci miscari inainte-inapoi ca si cum ai penetra-o, dar fara sa impingi. In numai cateva secunde penisul va aluneca in interior datorita unei lubrifieri abundente.

Fara orgasm

3 din 5 barbati care imi cer sfatul spun ca lipsa orgsmului partenerei ii face sa se simta frustrati. De multe ori raspunsul meu este interpretat drept misogin, dar eu consider ca este cel mai bun sfat: unele femei pur si simplu nu au orgasm! E normal... pentru ele. Actul sexual in sine reprezinta pentru ele o eliberare, o placere si nu simt nevoia de climax. Nu e o tragedie. Se intampla totusi ca uneori partenera sa nu aiba orgasm din pricina barbatului. Prin urmare, singura solutie sigura este sa deschideti subiectul: "Draga mea, e ceva ce ai vrea sa fac si nu fac?" "Te simti bine in pat?" "E ceva ce iti lipseste?" s.a. Daca ea marturiseste pur si simplu ca nu simte nevoia orgasmului, ca se simte bine si fara, atunci asa sa fie! O grija in minus!

Citeste si:
Cum poti avea femeia visurilor langa tine
Cum poti avea femeia...

Un articol de Danut


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.