Ce stie ea si nu stii tu, insa ar fi mai bine sa afli? Iti spunem noi!

Urmatoarele informatii iti vor imbunatatii viata de cuplu si viata in general... pentru ca o femeie fericita te face si pe tine mai fericit si nu in ultimul rand, mai linistit!

Despre sex si hormoni...

1. In timpul menstuatiei, desi hormonii umbla ca nebunii prin corpul ei, nu este momentul ideal pentru a face sex. Nu conteaza ce vrei tu!

2. Sindromul premenstrual exista si e bine sa il iei in consideratie, pentru ca ii vei suporta consecintele pentru aproape tot restul vietii. Nu o indopa cu ciocolata pentru a o face sa se simta mai bine - ii va amplifica simptomele. Mai bine ofera-i un fruct.

3. Femeile sunt predispuse spre isterie (hormonii sunt iar vinovati). Este bine sa nu ii dai ocazia sa iti arate exact cat de isterica poate fi. Daca observi ca se ambaleaza, inabusa scandalul din fasa!

Trebuie sa stii!4. Sanii exista - sunt undeva mai sus de locul pe care il ataci primul atunci cand faceti sex. Ofera-i un preludiu ca la carte macar din cand in cand.

5. Femeile pot face infectii urinare foarte usor. Spala-te pe maini inainte de a te pregati sa le "folosesti"!

6. Sexul rapid nu este un lucru rau - cat timp nu se repeta zilnic!

7. Femeile se excita din nimicuri: este de ajuns sa porti un tricou vechi care ii aminteste de a 3-a intalnire. Nu rata momentul... s-ar putea "sa nu observe" nici ea cand vei avea tu chef.

Despre romantism...

1. Barbatul trebuie sa interactioneze cu femeia de cateva ori pe zi. Daca un sarut nu este posibil macar o data la cateva ore, atunci va trebui sa compensezi printr-un telefon. Nu exista "nu am timp"!

2. Aniversarile (a ei, a voastra, a mamei, etc.) nu se uita si nu exista scuze plauzibile pentru asa ceva!

3. O imbratisare sau un "Te iubesc" fara motiv sunt binevenite oricand.

4. Impacarea presupune flori.

5. Daca ai facut o prostie si a spus ca te iarta, nu inseamna ca te-a iertat... esti in perioada de proba!

Citeste si:
Virgina la 105 ani!
Virgina la 105 ani!

Despre ea...

1. Femeile nu sunt niciodata grase. Au forme voluptoase si sunt sexy. Iar daca ai o prietena mai rotunjoara e bine sa spui ca le admiri pe Shakira si J.Lo, pentru ca nu au cedat standardelor fotomodelelor (si au continuat sa infulece fara niciun fel de limite)... Spune-i fara paranteza!

Iar daca zice ca e grasa, raspunsul tau obligatoriu este ca nu e - desi tu stii ca e.

2. Nu conduce ca o femeie! Daca nu ai sti cine e la volan, ai putea sa juri ca e un sofer profesionist. Datorita ei, trei femei care conduc prost s-au echilibrat - statistic vorbind.

3. Nu gateste prost. Daca nu iti place sa o obosesti, mai bine mancati semipreparate si fast-food!

4. Femeile au creier si nu trebuie sa le superi suficient de tare cat sa-l foloseasca! Serios ca nu vrei!

Un articol de Danut


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.