Poate fi amuzant uneori sa pari mai "viteaz" decat esti de fapt. A face sex cu riscul de a fi descoperit este provocator si se regaseste in topul fanteziilor tale erotice. Dar de la excenticitate pana la exhibitionism nu mai este decat un pas.

A face sex cu riscul de a fi descoperit este provocator si se regaseste in topul fanteziilor tale erotice. Dar de la excenticitate pana la exhibitionism nu mai este decat un pas.

Exhibitionismul este considerat o forma extrema de comportament. In variantele moderne apare ca excentricitate, iar in forma sa cea mai grava ajunge sa fie considerat delict. La nivel subconstient exista in fiecare dintre noi fantezii exhibitioniste. Granita spre patologic este trecuta in momentul in care se pierde controlul asupra acestor fantezii.

Sexul in public pare o idee provocatoare, insa, in mod paradoxal, prima reactie a cuplului este sa se ascunda. In realitate, intreruperea unui act sexual de catre o terta persoana nu va spori placerea celor doi, ci, dimpotriva, desfasurarea actului va fi automat blocata ca urmare a aparitiei senzatiei de teama. O serie de emotii ivite brusc sub forma factorilor perturbatori declanseaza reactii reflexe de autoaparare.

In vazul tuturorConform studiilor, in fanteziile sexuale ale majoritatii exista preferinte pentru sexul in locuri publice:

a. in mall - cineva care a lucrat intr-un mall stie ca acolo exista cateva locuri retrase in care mai rar intra cineva. Tot ce trebuie sa faci este sa te feresti de privirile celorlalti si sa te strecori in spatiul pe a carui usa scrie "Interzis accesul persoanelor neautorizate".

b. in sala unei universitati goale - un avantaj este ca la scoala exista un orar al cursurilor si poti sti exact cand sa gasesti o clasa libera. Daca reusesti sa te strecori pe langa femeia de serviciu, you’re in! In continuare, nu uita sa lasi lumina stinsa.

c. in lift - recomandat doar celor care nu sufera de claustrofobie! Cum te-ar putea vedea toata lumea "in miscare", fara sa te recunoasca exact? Lifturile transparente ale cladirilor moderne pot fi un raspuns.

d. in cimitir - suna cam creepy, dar este singurul loc cu adevarat linistit. Nu ar trebui sa-ti fie greu sa patrunzi. Daca poarta principala este inchisa, asteapta venirea serii si poti sari fara probleme gardul.

e. in avion - ei, da… sexul "la inaltime" este pentru cei curajosi. Fie ca va strecurati in toaleta pentru o persoana, fie ca gasiti alt loc, experienta va fi de neuitat. Daca partenera ta este stewardesa si abia asteapta sa "zburati impreuna", cu atat mai bine, cunoaste ea exact coltisorul ideal pentru voi.

In materie de sex se fac nenumarate "variatiuni pe aceeasi tema". Indiferent de nivelul indraznelii, tu decizi daca intimitatea ar trebui sa ramana sau nu factorul constant.

Un articol de Sway


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.