Sex cu... un pic de ajutor

Uneori, preludiul poate deveni mai interesant daca dai o mana de ajutor. Si daca esti foarte harnic preludiul poate deveni brusc interludiu si postludiu.

Regula numarul unu este sa arunci o privire la manichiura ta. Unghiile si colturile netaiate sunt complet interzise, intrucat nu vor provoca decat senzatii de durere. In plus, este posibil chiar sa o ranesti. De asemenea evita picanteriile daca ai taieturi sau rani usoare pe maini.

Si acum sa trecem la partea interesanta... Degetelele pot fi folosite in cel putin doua zone: zona clitorisului si zona vaginului. Pentru cutezatori exista si o a treia...

Sex cu degetelulPoti incepe prin a ii atinge usor clitorisul prin miscari rotative. Contrar opiniei comune, mazarichea nu are nevoie de atingeri rapide si puternice pentru a oferi placere. Incearca sa protejezi clitorisul cat poti de mult pentru ca atingerile prea puternice pot provoca durere. Un sfat este sa il "prinzi" intre degetul aratator si cel mijlociu si sa te joci cu el astfel.

Cand simti ca a inceput sa se lubrifieze si iti sare si ea in ajutor unduindu-se te poti indrepta catre vaginul ei, pentru a il studia in detaliu. Este chiar recomandat ca la primele "intalniri sexuale" cu noua cucerire sa pornesti mai intai in misiune de recunoastere si apoi sa te avanti neinfricat. Foloseste degetul aratator si/ sau pe cel mijlociu pentru a ii gadila punctul G. Miscarea vino ‘ncoa este cea mai potrivita. Pentru senzatii combinate poti folosi ambele maini (nu pentru a bate din palme). Una dintre ele va masa clitorisul, iar cealalta se va avanta in vagin.

Referitor la miscarile ce trebuie folosite, initial trebuie sa o surprinzi, iar pe masura ce simti ca se apropie de orgasm, trebuie sa mentii constant ritmul. Poti incepe prin a introduce foarte putin degetele pentru ca din cand in cand sa o surprinzi cu o penetrare profunda.

Daca vrei sa o vezi topindu-se de placere, poti poposi mai mult in zona clitorisului. Pe masura ce excitatia creste, ea te va dori din ce in ce mai mult inauntru si s-ar multumi chiar si cu un degetel. Nu ii da satisfactie, las-o sa mai fiarba putin, preia controlul.

Partea cea mai interesanta este ca se va simti datoare sa te recompenseze pentru atentia pe care i-ai acordat-o. Explorare placuta!

Un articol de Ela


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.