Vrei sa ajungi in patul ei? Nimic mai usor! Fii atent la urmatoarele sfaturi:

Ati avut o intalnire romantica, totul a decurs perfect si ai ajuns intr-un final cu ea acasa. Pana aici totul e bine. Acum, nu ai vrea ca ea sa se sperie si sa plece mancand pamantul!? ... asa ma gandeam si eu...

1. Nu sari pe ea din momentul in care ai inchis usa. Ofera-i un loc, o bautura, pune CD-ul cu muzica ta preferata... mai stati de vorba. Incearca sa duci discutia spre sex, afla cate ceva... nu ai vrea sa te trezesti ca tipei ii place cu lumina aprinsa si tu tocmai ai stins-o aprinzand tacticos 100 de lumanarele (incercand sa nu dai foc la casa in acelasi timp).

Dezbrac-o din 5 miscari2. Esti inarmat cu toate informatiile... acum incearca sa scapi de haine... si ia-o de sus! Nu te apuca sa o descalti ca sa nu iti murdareasca hainele. Poti incerca sa scapi de lucruri minore, care mai tarziu ar putea sa iti dea batai de cap... cureaua, ceasul tau, ochelarii, etc.

3. Esti in stadiul in care ai scapat de un pulover incomod sau de o curea prea stramta. Treci mai departe... la bluza/sutien... Ca sa fie totul mai incitant incearca sa faci 2 pasi inainte si unul inapoi. I-ai ridicat bluza deasupra bustului?... Coboar-o la loc. Incearca sa faci totul sa para cat mai natural...Daca bluza e prea stramta nu te apuca sa tragi de ea sau sa o rupi... cere putin ajutor...

4. Salveaza situatiile penibile prin glumite si autocritica haioasa - "imi pare rau, toate femeile cu care am facut dragoste (atentie, dragoste, nu sex!) ma asteptau deja dezbracate" sau "nu ma simt in largul meu cu hainele pe tine".

5. Cu sutienul treaba e simpla... nu i-l da jos din prima... poate tipa e mai pudica... coboara o bretea, apoi pe cealalta... Iar daca ea nu are nici o problema, in felul acesta faci jocul mai incitant. In acelasi timp poti descheia un nasture de la pantalon. Te-ai impotmolit la incuietoarea buclucasa? Fii atent: sutienele (majoritatea) se pot deschide prin doua metode: prima (cea mai frecventa) este cea in stil "mos si baba". Trebuie sa tragi cele doua capete ale bretelei in sensuri opuse, ca si cand ai strange-o cu sutienul (aviz sadicilor - nu strangeti prea tare!). Se va deschide singur astfel.

A doua varianta este sutienul care se inchide/deschide in fata, intre sani. Are o panglica pe care trebuie sa o desfaci iar dedesubt o incuietoare in stil "mos si baba". Daca nu are panglica, atunci se deschide astfel: prinzi cu ambele maini cele doua capete si le tragi spre tine intr-un "v". Dupa ce simti ca s-au desfacut, ridici unul din capete in sus si... gata!

Citeste si:
O reteta de succes pentru cum sa fii mintit si inselat
O reteta de succes pentru cum...

Hainele nu zboara in general la fel de usor ca in filme. Ideal ar fi sa va dezbracati separat si sa treceti la fapte. Dar nu e catusi de putin romantic. Prin urmare trebuie sa te adaptezi unui ritm lent si sa scapi de obiectele vestimentare pas cu pas, plin de rabdare. Exista totusi un avantaj... vei spori placerea!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.