Legea e lege... chiar si cand e absurda?

1. In Kentucky, o femeie nu poate iesi in costum de baie pe autostrada, daca nu este escortata de cel putin doi politisti sau inarmata cu o bata.

2. In Oblong, Illinois, este interzis prin lege ca cineva sa faca sex in ziua nuntii, in timp ce pescuieste sau vaneaza.

3. Singura pozitie sexuala acceptata prin lege in Washington DC este pozitia "Misionarului". Orice alta pozitie sexuala este considerata ilegala.

4. In Alexandria, Minnesota, niciunui barbat nu ii este permis sa faca dragoste cu sotia sa, daca miroase a usturoi, ceapa sau sardine. Sotia poate solicita prin lege interdictie sexuala, in cazul nerespectarii... normelor de igiena bucala ale sotului.

Strange SEXpectations5. In Ames, Iowa, un barbat nu are voie sa consume mai mult de 3 inghitituri de bere, daca se afla in pat alaturi de femeia cu care a facut sex.

6. In Bozeman, Montana, exista o lege care interzice orice activitate sexuala intre membrii de sex opus, desfasurata in curtea unei case, dupa asfintit, daca ambii parteneri sunt complet dezbracati. (Deci, daca porti doar ciorapi, e ok...)

7. In Michigan o femeie nu isi poate tunde podoaba capilara fara acordul sotului.

8. In Ventura County, CA, cainii si pisicile nu au dreptul sa se imperecheze pe strada, fara permisiunea autoritatilor. (Intre specii sau intre membrii aceleiasi specii?)

9. In hotelurile din Sioux Falls, Dakota de Sud, fiecare camera trebuie sa aiba doua paturi identice. Daca un cuplu inchiriaza o camera pentru o noapte, paturile trebuie sa se afle la o distanta de 0.6 m unul de celalalt. Cuplului ii este interzis sa faca sex in spatiul dintre paturi.

10. In Fairbanks, Alaska, elanilor le este interzis sa se imperecheze pe strada.

11. In Romboch, VA, este ilegal sa faci sex cu luminile aprinse.

12. Proprietarului oricarui hotel din Hastings, Nebraska, ii este impus prin lege sa ofere clientilor camasi de noapte curate. Partenerilor de cuplu nu le este permis sa doarma impreuna, daca nu poarta haine si nu pot face sex daca nu poarta camasile oferite de proprietarul hotelului.

Citeste si:
8 pozitii pentru sex in masina
8 pozitii pentru sex in masina

13. In Connorsville, Wisconsin, barbatului ii este interzis sa descarce un foc de arma in timp ce partenera sa are orgasm.

14. O lege din Illinois impune ca femeile sa se adreseze burlacilor prin apelativul "master" in loc de "mister".

15. In Washington exista o lege care interzice orice fel de raport sexual cu un/o virgin/a, chiar si in noaptea nuntii.

16. In Norfolk, Virginia, o femeie nu poate iesi pe strada fara sa poarte corset. Pentru a verifica acest lucru, era angajat un barbat, cu functia de "corset inspector".

17. In Coeur d'Alene, Idaho, este permis prin lege sa faci sex in masina, daca aceasta este parcata. Oamenii legii, care banuiesc ca intr-o masina parcata se desfasoara un act sexual, trebuie sa ramana in propria masina, sa claxoneze de 3 ori si sa astepte aproximativ 2 minute inainte sa coboare pentru investigatii.

Citeste si:
6 trucuri in pat
6 trucuri in pat

18. Conform unei legi din Helena, Montana, o femeie nu are voie sa danseze pe mesele din baruri, daca nu poarta haine care cantaresc cel putin 1.3 kg.

19. O lege din Florida: "Daca esti necasatorita, divortata sau vaduva, nu poti sari cu parasuta in zilele de duminica (dupa-amiaza)".

20. In Cleveland, Ohio, femeile nu au voie sa poarte pantofi din piele lacuita, pentru ca barbatii ar putea vedea reflectia a ceva ce ar trebui sa se vada...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.