Tu o magai, ea te atinge, tu o saruti, ea zambeste seducator, tu ii faci sex oral, ea iti intoarce favorul.

Tu o magai, ea te atinge, tu o saruti, ea zambeste seducator, tu ii faci sex oral, ea iti intoarce favorul. Stim cu totii ca 1+1 fac 2, dar chiar este necesar sa masuram cu precizie elvetiana cat dai si cat primesti din punct de vedere sexual?

Unora le place sa ofere placeri orale, altii prefera sa le savureze. Nu putem cadea la intelegere? In definitiv, relatia de cuplu presupune compromisuri, comunicare si intelegere reciproca. Este adevarat, situatia e cea mai fericita atunci cand toata lumea ofera si toata lumea primeste cu multa placere, dar din nefericire aceste situatii sunt foarte rare, poate chiar exceptii menite sa confirme regula.

Matematica oraluluiSpre exemplu, una din prietenele mele imi povestea ca nu ii place in mod deosebit cand prietenul ei ii face sex oral si nici el nu prea savureaza momentul. Pe de alta parte, cand rolurile se inverseaza, el este in extaz! Toata lumea ar fi mai fericita daca numai ea l-ar satisface pe el astfel. Problema ei este ca in ciuda avantajelor pe care ambii le-ar obtine in acest context, ea nu ii poate face lui o astfel de propunere fiindca este sigura ca nu ar fi multumit sa afle ca ei nu-i provoaca placere efortul sau.

Adevarul este ca desi promovez comunicarea in cuplu, am sfatuit-o sa nu ii spuna nimic fiind sigura ca reactia lui va fi una negativa. Barbatii sunt foarte orgoliosi, dar cred ca in aceasta situatie nici femeile nu se lasa mai prejos.

Ce este de facut?

Cred ca daca te incadrezi in situatia mai sus descrisa singura solutie este subtilitatea. Trebuie sa ii sugerezi foarte discret ca o doresti in alt fel. Cand observi ca intentioneaza sa te satisfaca oral, schimba pozitia si sarut-o sau penetreaz-o.

Problema in care barbatul nu este satisfacut de sexul oral este totusi rara, cel mai frecvent cele vizate fiind femeile: fie ca nu se bucura sa faca, ori nu le place sa-l savureze. Acesta este motivul principal pentru care scriu aceste randuri: in speranta ca veti lua in calcul si posibilitatea ca nu amandoi va bucurati in egala masura, ca daca ea geme nu inseamna neaparat ca este satisfacuta, ca femeile mimeaza (si inca bine de tot) orgasmul sau chiar placerea doar de dragul partenerului.

Citeste si:
Tehnici sexuale de rupt gura... targului
Tehnici sexuale de rupt...

Trebuie sa fii foarte atent la reactiile ei. Sa o rpivesti atunci cand face sex oral, sa o intrebi daca vrea sa inversati rolurile, sa ii arati ca poti fi intelegator orice dorinta ar avea, sau, dimporiva, orice n-ar vrea sa faca.

Un articol de Quiqs


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.