Ai incercat vreodata sa ii vorbesti murdar? Ai incercat vreodata o pozitie neconventionala? Ai incercat vreodata sa i te supui total? Ai incercat vreodata intr-un loc special? Daca ar fi sa pui pe hartie ce ai facut si ce ai vrea sa faci care dintre coloane ar fi mai mare?

In urma cu ceva timp am facut un test de inteligenta sexuala. Rezultatele au fost... interesante. Aveam potential aproape maxim, data fiindu-mi imaginatia (am avut un scor de 93%), dar la capitolul fapte eram codasa. Nu puteam sa spun ca ma plictitsesc in dormitor, dar nu credeam ca poate fi loc de mai bine. Cat m-am inselat!

Iata cateva dintre sugestiile noastre pentru resuscitare sexuala, plasate strategic in functie de gradul de accesibilitate, normalitate si... perversitate.

1. Dirty talk

Esti genul care merge vrea fapte, nu vorbe? Ce-ai spune daca i-ai comunica partenerei ce ai vrea sa ii faci cu putin timp inainte de a te dezlantui? Sau mai bine, de ce nu ai suna-o cu cateva ore inainte de intalnire pentru ai dezvalui cronica erotica a aventurii ce va sa fie? Si cum vorbele sunt un excitant teribil, ai putea folosi expresii nonconformiste generatoare de dulci fierbinteli. Probabil te gandesti ca prietena ta s-ar inhiba instant, ascunzandu-se ca un melc in cochilie de teama ca si de data asta a dat peste un nemernic pervers. Sau poate nu... Poate ca o stimuleaza cuvintele murdare, aluziile pertinente. Cu totii avem o limita in ceea ce priveste vocabularul sexual. Totul este sa o descoperi. Incepi prin aluzii usoare si vezi cum reactioneaza. E posibil sa ai o surpriza....

2. Acrobatii sexuale

Ai o Kama Sutra? De ce nu? Fugi pana la o librarie, arunca o privire si inarmeaza-te cu o carte frumoas ilustrata. Sau cauta una pe net... Propune-i partenerei sa incercati ceva nou, negociati o pozitie interesanta sau, si mai bine, deschideti la o pagina oarecare si incercati. Pozitiile nu sunt totul, e drept, desi ultimele mele trei articole par a sustine contrariul, dar ideea de joc, posibilitatea de experimentare nu au cum sa nu va puna pe jar. Poate nu iese bine. Poate nu reusesti sa ajungi in pozitia lotusului si poate ea nu a mai facut spagatul din clasa I. Poate sexul va fi mult sub asteptari, dar in final veti rade impreuna, va veti distra si va veti reaminti ce mult inseamna legatura aceea speciala pe care o aveti. Mai exista si posibilitatea sa descoperiti pozitia care vi se potriveste perfect. Concluzia: Kama Sutra trebuie sa castige un binemeritat loc in biblioteca ta.

Citeste si:
DivercityCafe Top Romanian Summer Videos 2010
DivercityCafe Top Romanian...

3. Supunere totala

Joaca de-a dominarea si supunerea pot da un nou avant unei relatii sexuale oricat de buna ar fi aceasta.
O prietena imi marturisea ca ii place sa se supuna barbatului. In relatia cu cel mult prea mult iubit, ea este cea intelegatoare, iar el este cel dominant. Nu se conformeaza silit dorintelor lui, pentru ca ii place sa fie dominata. In pat, in schimb, lucrurile se schimba. Ea preia initiativa de fiecare data si pozitia care o avantajeaza este cea deasupra. Ii face o placere aproape sadica sa il domine si nu se simte bine atunci cand este inrobita.

Ea si-a gasit personajul sexual favorit. Desi nu este asa in viata de zi cu zi, tocmai ideea de a purta o masca si de a se detasa de fetita cuminte din timpul zilei, o stimuleaza foarte tare.

Fa tu primul pas si anunt-o ca va trebui sa nu miste un deget in timp ce tu o conduci pe culmile extazului. S-ar putea sa iti rasplateasca favorul

Citeste si:
Asamblarea PC-ului dorit
Asamblarea PC-ului dorit

4. Locuri publice

Sugestie: Nu incercati gangurile frecventate de cersetori. S-ar putea sa dea o fuga sa faca rost de o punga... de floricele, sa isi gaseasca un loc de unde sa poata sa vada bine si dupa aia sa va roage sa continuati spectacolul. Verdictul: not fun, not fun at all!

Sa fie loc public, dar nu tocmai. Luati-va cateva masuri inainte pentru a fi siguri ca nu veti avea spectatori ingaduitori sau... mai putin ingaduitori. Domnul politist, m-am excitat, m-am excitat...

Un articol de Alexandra


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.