Toata lumea vorbeste (sau scrie...) despre zonele erogene. Ca sunt acolo, ca se maseaza asa, ca rezultatul este acesta...

Sa fim seriosi! Femeile, la fel ca si barbatii, nu sunt masinarii cu butoane si senzori pe care sa ii activezi printr-o apasare sau o miscare si care sa reactioneze intocmai!

La fel cum penisul nu poate fi stimulat la o simpla atingere sau... frecare (eh, se poate, dar exista si metode mai placute!), la fel si zonele erogene ale unei femei trebuie excitate cu multa imaginatie!

Care zone?

Incepem de jos in sus: degetele de la picioare, partea posterioara a gambei, zona poplitee - in spatele genunchiului, partea posterioara a coapsei, fesele, zona genitala, spina iliaca antero-superioara (v-am dat gata! este acel os care bombeaza de o parte si de cealalta a limitei dintre abdomen si pelvis), abdomenul (cu precadere zona din jurul ombilicului), partea laterala a abdomenului, sanii (deja intram in zone cunoscute), gatul, lobul urechii, pleoapele si (de ce nu?) fruntea.

Cum?

Cu limba, cu dintii si cu cele doua maini din dotare! Saruta, atinge, ciupeste, mangaie, zgarie, musca, suge, preseaza... si orice altceva iti mai trece prin minte!

Zonele erogeneImagineaza-ti!

Cuvantul la ordinea zilei este "imaginatia". Tot ceea ce am insirat pana acum sunt metodele clasice si arhicunoscute de stimulare a celebrelor zone erogene. Fiecare individ reactioneaza, insa, complet diferit. De la a face sex si pana la a face dragoste este drum lung. Explicatia este foarte simpla. Daca primul presupune cautarea satisfactiei proprii fara a te interesa (prea mult) de placerea persoanei alaturate, cea de-a doua varianta inseamna cu precadere a incerca sa iti satisfaci partenera si de a simti la randul tau bucurie din simplul fapt ca ii faci ei parere.

Incearca macar o data sa faci dragoste. Nu vreau sa insist asupra necesitatii existentei sentimentelor intre doi parteneri (in mare parte pentru ca nu sunt intru totul de acord si mai apoi pentru ca nu reprezinta obiectul acestui articol). Conceptul si metoda sunt, insa foarte interesante si pline de invataminte. Cat timp vei cauta sa studiezi reactiile partenerei si sa ii explorezi zonele ei sensibile, vei putea sa ii provoci placere fara nici o problema.

Curaj!

Nu trebuie sa iti fie teama de reactiile ei. Suntem oameni si gresim! Stim toti asta! Inclusiv... ele. Prin urmare, in cazul in care o vei stimula intr-un mod neplacut, nu inseamna ca iti va cadea tot cerul in cap! Va reactiona discret, se va retrage, va tresari intr-o maniera neplacuta care iti va sugera ca nu i-a facut placere gestul tau. Prin urmare tu vei schimba "stilul", vei invata ca nu trebuie sa ma faci niciodata respectivul gest si veti continua. Daca la sfarsit tragi linie si aduni plusurile cu minusurile, ajungi la concluzia ca ai "profit" - adica i-ai facut mai multa placere si ai descoperit multe dintre punctele ei sensibile cu pretul catorva mici (si iertabile) greseli.

Un articol de Jiji


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.