Ce au in comun cuburile de gheata, strugurii, sampania si ceaiul fierbinte? Toate pot fi folosite ca ingrediente pentru o noapte incendiara.

Ce au in comun cuburile de gheata, strugurii, sampania si ceaiul fierbinte? Toate pot fi folosite ca ingrediente pentru o noapte incendiara.

Varianta I

Capsuni, struguri si sampanie

Scenariul acesta este arhifolosit. Ea musca provocator din capsuna. Tu ii picuri sampanie peste corp si urmaresti cu limba boaba de strugure rotind-o usor pe corpul ei si avand grija sa nu cada.

Secretul succesului: este datorat imbinarii simtului gustativ cu cel olfactiv si cel tactil. Poti accentua senzatiile legand-o la ochi. Conform legilor naturii, prin abolirea unuia dintre simturi, celelalte se accentueaza incercand sa compenseze lipsa.

Sexul ca o delicatesaVarianta II

Ceai fierbinte si sampanie rece (sau cuburi de gheata)

Materiale necesare: ceai cald, sampanie proaspat scoasa de la gheata, maini indemanatice si notiuni elementare de sex oral.

Tehnica: Ia o gura de ceai fierbinte si incepi sa-i faci sex oral cum stii tu mai bine. Opreste-te brusc. Ia o gura de sampanie rece si apoi continua. Ea va innebuni de placere datorita alternarii rece-cald. Singura problema e ca dintii tai nu vor fi foarte fericiti.

Varianta III

Dulce ca mierea

Prietena ta poate fi dulce ca mierea... la propriu. Si nu numai atunci cand vrea ea, dar si cand vrei tu. Convinge-o ca acesta metoda e buna pentru pielea ei; apoi picura miere prin zonele ei cele mai ascunse. Continua "tratamentul" prin indepartarea acesteia cu cele mai interesante parti ale corpului tau. Rezultatul va fi... delicios.

Un articol de Danutz


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.