A pune la punct minut cu minut o noapte de dragoste este deplasat si de prost-gust... totusi, sunt detalii asupra carora este bine ca un barbat sa insiste...

"Mediul inconjurator" este un astfel de exemplu... nu trebuie sa lasi pe ultimul loc atmosfera, iar daca iti doresti o seara de neuitat, trebuie sa acorzi acesteia importanta cuvenita.

Cand spun "atmosfera" ma gandesc la lumanarele parfumate si petale de trandafiri, dar nu numai. Iata cateva sugestii care iti voi asigura succesul!

Prins(a) la inghesuiala

Este cea mai simpla si mai fericita varianta de locatie... pentru ca nu necesita o anume atmosfera si nici prea mult efort din partea voastra.
Cu cat e spatiul mai mic, cu atat iti va fi tie mai usor!

TIP: Daca sunteti dornici de senzatii tari, cautati un loc semi-populat.

Desene pe... tavan

Daca esti un romantic incurabil, poti incerca variante mai... curajoase. Spre exemplu, un prieten imi povestea cum i-a scris iubitei pe tavan "Te iubesc" cu petale de trandafir. Indiferent ce veti crede, schema a prins de minune... si nu cunosc fata care sa nu fi cazut in visare cand i-am povestit ce a facut acest amic al meu.

Atmosfera conteaza! Locatii alternative

Pe masa din bucatarie, sub masa din bucatarie, pe scaun, canapea, baie... orice dar numai pat sa nu fie. Si daca tot am adus vorba de celebra baie in doi, cel mai bine este sa aprofundam subiectul.

Nu cred ca exista combinatie mai interesanta decat spuma de baie, sampania rece si doua trupuri infierbantate... deja s-a incalzit atmosfeara, sau mi se pare doar mie?

Placeri... culinare

Ai incercat deja frisca si capsunile in calitate de mancaruri sexy. In realitate nu ati mancat, ci doar v-ati intins ceva siropuri pe voi.

Te-ai gandit insa ca ai putea sa pui la punct o adevarata cina romantica? Atmosfera conteaza cu adevarat! Asa ca nu uita lumanarile si muzica buna!

TIP: O partida de sex oral dupa ce ati mancat ceva picant.

Variatiuni pe aceiasi tema

Revenim la problema locatiilor. Iti sugerez sa variezi din cand in cand chiar si orasul. Iata cel mai romantic gest pe care mi-l pot imagina in acest sens: trezeste-te sambata dimineata si pleaca impreuna cu prietena ta la munte sau la mare, intr-o excursie total neplanificata. Ce poate justifica mai bine o baie in mare fara costum de baie decat faptul ca ati plecat in graba si l-ati uitat?

La prima ora

Stii cat de neplacut e cand incerci sa iei micul dejun in pat si risti sa versi tava si farfuriile de pe acesta? E cazul sa renuntati la tava! Serviti micul dejun unul dupa corpul celuilalt!

TIP: Ghici care va fi desertul!

Un articol de Oana


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.