Discutiile despre sex sunt parca din ce in ce mai des intalnite. Fiecare are cate ceva de spus pe aceasta tema. Fie ca este vorba de un sfat, de o idee, sau pur si simplu o parere, simtim nevoia sa vorbim despre asta.

Sexul este unul dintre cele mai dezbatute subiecte si unul dintre cele mai controversate. In unele parti ale lumii este un subiect tabu, dar in cele mai multe dintre state, dezvoltarea sociala a dus si la o formare a unei perceptii diferite.

Ca sa ne amuzam un pic, am adunat cateva dintre cele mai amuzante citate despre sex.

1. "Sexul este cel mai mare nimic din toate timpurile." - Andy Warhol

2. "Dragostea este raspunsul, dar cat astepti raspunsul, sexul ridica niste intrebari destul de bune." - Woody Allen

3. "Cred ca sexul este unul dintre cele mai frumoase, naturale si sanatoase lucruri pe care banii le pot cumpara." - Tom Clancy.

4. "Potrivit unui nou studiu, femeile spun ca se simt mai confortabil sa se dezbrace in fata barbatilor decat sa se dezbrace in fata altor femei. Ele spun ca femeile judeca prea mult, in timp ce barbatii sunt doar recunoscatori." - Robert De Niro.

5. "Sexul la 90 de ani este ca si cum ai incerca sa infigi o franghie intr-o piscina." - George Burns

6. "Problema e ca Dumnezeu a dat barbatului un creier si un penis, dar si suficient sange cat sa functioneze doar unul bine intr-un anumit timp." - Robin Williams.

7. "Sexul este unul dintre cele noua motive pentru reincarnare. Celelalte opt sunt neimportante." - George Burns.

8. "A face sex este ca si cum ai juca bridge. Daca nu ai un partener bun, ai face bine sa ai o mana buna."- Woody Allen.

9. "Prietena mea rade intotdeauna in timpul sexului - indiferent ce citeste." - Steve Jobs.

10. "Daca vrei sa ai succes la sexul opus, spune-le ca esti impotent. Se vor grabi sa te contrazica." - Cary Grant

Foto main: barbat razand sursa Shutterstock.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.