La hollywood, limita dintre arta si pornografie se poate pierde usor. In timp ce anumiti actori sunt premiati pentru prestatiile lor din filme de rasunet, altii sunt aplaudati pentru prestatiile din scenele de sex, cu parteneri sau fara. Din filme poti invata orice legat de sex, de la cum sa te masturbezi la cum sa mimezi un orgasm. Iata care sunt cele mai fierbinti scene de la Hollywwod.

1. Jennifer Aniston in Bruce Almighty

Bruce Nolan, un reporter de succes este nemultumit de viata sa, in ciuda faptului ca are o cariera infloritoare si o prietena frumoasa care il iubeste. Acesta ajunge fata in fata cu insusi Dumnezeu care ii imprumuta toate puterile sale. Unul dintre primele lucruri pe care bruce la face cu puterea divina este sa-i provoace iubitei sale un orgasm fantastic doar cu puterea mintii.

2. Ben Stiller in There's Something about Mary/ Mary cea cu vino-ncoa

Ted era tocilarul liceului insa urma sa se duca la Balul de Absolvire cu cea mai frumoasa fata din scoala, Mary. Acest lucru nu s-a mai intamplat pentru ca Ted a avut un accident ciuda: si-a prins penisul in fermoar si a ajuns de la bal la spital, la propriu.

Ani mai tarziu el realizeaza ca inca o iubeste pe Mary asa ca angajeaza un detectiv sa o gaseasca. Fata are un succes nebun la barbati prin urmare detectivul pus pe urmele ei sfarseste sa se indragosteasca de ea si ii furnizeaza lui Ted informatii gresite. Cei doi s-au regasit totusi si ce a iesit vedetiin scena de mai jos!

3. Keri Lynn Pratt in Cruel Intentions 2/ Tentatia seductiei 2

Actiunea se petrece cu cativa ani inaintea primei barbti, cand cei doi "frati vitregi" Kathryn si sebastain se intalnesc prima data. Cei doi se simt atrasi sexula unul de celalat si cel mai mare amuzament al lor era sa le distruga vietiile celorlalti, apeland la seductie si santaj.

Cherie Claymon este una dintre victimele lor, o debutanta inocenta pe care fratii o corup. Kathryn o ajuta pe Cherie sa aiba primul ei orgasm, folosind ca scuza lectiile de calarie.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Sursa foto main: Depositphotos


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.