Sexul in grup reprezinta una din principalele fantezii masculine, dar, din pacate putini dintre noi au ocazia de a-si transforma in realitate aceasta dorinta.

Sexul in grup reprezinta una din principalele fantezii masculine, dar, din pacate putini dintre noi au ocazia de a-si transforma in realitate aceasta dorinta.

Principalele motive pentru care femeile refuza o partida in trei sunt fie gelozia (in cazul in care a treia persoana este se sex feminin) sau inhibitia (in situatia in care ea trebuie sa faca sex cu doi barbati). Sexul in grup nu implica dragoste intr-o relatie in situatia in care partenerul ii propune o asemenea experienta unei femei, dovedind ca nu este multumit cu ceea ce are. Sau, cel putin acesta este parerea psihologilor.

Sex in 3

In realitate, curiozitatea masculina nu are limite. De ce sa te mutumesti cu una, cand poti avea doua? De ce sa nu experimentezi ceva despre care toata lumea spune ca este extraordinar, doar pentru ca practicarea sa ar presupune incalcarea unor mentalitati imbalsamate si bine puse la pastrare de catre femei. Sustin ca vor sa fie emancipate, dar raman cu anumite conceptii batute in cuie, protejate sub umbrela fidelitatii si a respectului reciproc. In realitate, daca ambii parteneri sunt de acord cu sexul ceea ce urmeaza, nimic nu poate fi considerat perversiune.

Tu, ea si el

Principala problema in acest caz este inhibitia. Sexul in grup poate ajuta si el la dobandirea experientei necesare eliminarii inhibitiilor. Dar cel mai frecvent femeile care ajung in pat cu doi barbati nu sunt timide de felul lor. Problema se pune, cum poti tu sa iti convingi iubita sa ia parte la un threesome? Daca are incredere in tine, poti incerca sa ii explici ca un menage a trois o va ajuta sa isi descopere sexualitatea si ii poti da ocazia de a alege ea un barbat care sa participe la mica voastra petrecere. Am inceput cu acesta varianta fiindca nu stiu cum ai reactiona tu atunci cand iti vei vedea iubita mangaiata si sarutata de alt babat? Esti sigur ca relatia voastra va fi la fel in urma acestei experiente?

Tu, ea si alta ea

Oricare ar fi decizia ta cu privire la indeplinirea (sau nu) a acestei fantezii, aminteste-ti ca trebuie sa pastrezi o limita intre erotism si perversiune. Chiar daca te excita ideea si in plus partenera ta este de acord, nu trebuie sa o faceti cu oricine. Nu uita problemele de contraceptie, nu trece cu vederea protejarare impotriva bolilor cu transmitere sexuala.

Un articol de Jiji


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.