Yuppy 19 Aprilie 2016 19:23
Potrivit oamenilor de stiinta, lucrul care te face sa pari atractiv in ochii celorlati nu are nicio legatura cu aspectul fizic.

Suntem atrasi de oamenii care ne inteleg, spun oamenii de stiinta. Este foarte dificil sa intalnesti pe cineva care te intelege perfect, acesta fiind si motivul pentru care astfel de persoane par atat de atractive.

Potrivit unui studiu publicat in Procedurile ale Academiei Natioanale a Stiintelor din Statele Unite, abilitatea de a intuit emotiile unei persoane poate fi un indiciu al gradului de atractie fata de persoana respectiva.

Abilitatea de a intelege intentiile si emotiile altei persoane este estentia pentru interactiuni sociale reusite,” a spus autorul studiului. „Pentru a atinge un tel comun, partenerii trebuie sa inteleaga si sa innoiasca informatia despre intentiile si motivatiile curente ale celuilalt pentru a le putea anticipa comportamentul.

In urma studiului, cercetatorii au descoperit ca participantii erau atrasi de acele persoane ale caror emotii le puteau citi si anticipa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.